Olgas koncertā publika nespēj nosēdēt. FOTO
Olgas Rajeckas koncerta laikā publika vairākkārt godināja mākslinieci, ceļoties kājās. Daudzi gan dziedāja līdzi, gan dejoja.
Kultūra
2015. gada 18. janvāris, 16:13

Olgas koncertā publika nespēj nosēdēt. FOTO

Jauns.lv

Sestdien, 17. janvārī koncertzālē „Rīga” krāšņi izskanēja dziedātājas Olgas Rajeckas koncerts „Buramdziesmas”. Lustīgajā, skanīgajā un deju priekšnesumiem bagātīgajā koncertā, arī publika cēlās kājās, dziedot un dejojot līdzi.

Īpašās viešņas statusā Olgas solokoncertā bija spēcīgā vokāla īpašniece Zane Gudrā, savukārt ar Imanta Kalniņa dziesmām uzstājās dziedātāja Aija Andrejeva, kura, tāpat kā Olga, nāk no Lielvārdes. Koncertu krāšņoja arī vairāki tautisko deju ansambļu priekšnesumi. Kopā ar Olgu uzstājās gan deju kolektīvs „Rotaļa XO”, gan „Līgo”, gan bērnu deju ansamblis „Dzintariņš.” Posusies tautastērpā, arī Olga pati izdejoja vairākas dziesmas, vienā no tām dancodama arī pārī ar savu laulāto draugu Ivo Bankavu.

„Te ir sanākuši dejotāji! Cilvēki stāv kājās un dzied un dejo līdzi!” pēc ieskatīšanās ļaužu piepildītajā skatītāju zālē, aizkulisēs priecīgi vēstīja kāda tehniskā darbiniece. Un tā arī bija! Arī kasjauns.lv pārliecinājās, ka koncertā publika nespēja mierīgi nosēdēt, un daļu koncerta pavadīja, kājās stāvot.

Atzinīgu vērtējumu par Olgas solo koncertu kasjauns.lv pauda arī pazīstamais mūzikas žurnālists Uldis Rudaks, kurš sacīja, ka koncertā valda lieliska atmosfēra, ir apbrīnojami laba akustika un arī Olgas vokālais sniegums joprojām ir pārliecinošs.

Pēc koncerta skatuves māksliniecei ļaudis pateicās ar gan ar ziediem, gan bagātīgiem aplausiem, savukārt Olga Rajecka vēl vismaz pus stundu gaitenī kvēlākajiem faniem dāļāja autogrāfus un iemūžinājās kopīgās fotogrāfijās.

Kasjauns.lv / Foto: Anete Janševica