112

Grobiņā nonāvēts vīrietis - policija meklē jauniešu grupu

Ziņu nodaļa

Jauns.lv

Valsts policija atkārtoti aicina atpazīt attēlos un videomateriālā redzamos jauniešus un atsaukties arī notikušā aculieciniekus, un personas, kuru automašīnu videoreģistratori, iespējams, fiksēja notikumu.

Grobiņā nonāvēts vīrietis - policija meklē jaunieš...

20.septembrī ap pulksten 20.10 Grobiņā, Vītolu ielā 12 pie veikala "Lats" smagi miesas bojājumi nodarīti vīrietim. Vīrietis tajā pašā dienā nogādāts medicīnas iestādē un pirms dažām dienām Valsts policijā saņemta informācija, ka viņš slimnīcā nomira.

foto: Valsts polcija

Valsts policija aicina atsaukties notikušā aculieciniekus, kā arī iedzīvotājus, kuru transportlīdzekļi ir aprīkoti ar videoreģistratoriem un laika posmā no pulksten 20.00 – 20.40, iespējams, fiksēja notikušo. Tāpat policija aicina atsaukties iedzīvotājus, kuri atpazīst videomateriālā un attēlos redzamos jauniešus, kā arī aicina videomateriālā un attēlos redzamos jauniešus vērsties Valsts policijā. 

foto: Valsts polcija

Iedzīvotājus aicināti informēt Valsts policiju, zvanot darba dienās no pulksten 08.00 – 16.30 pa tālruņa numuru 63404509 vai pa tālruņa numuru 110 jebkurā laikā, vai sūtot informāciju un videomateriālus e-pastā "baiba.luka@kurzeme.vp.gov.lv".

foto: Valsts polcija