112

VIDEO: "Mirstīgās atliekas lasīja maisos!" Atklājušās jaunas, baisas ziņas par traģisko nelaimi pie Babītes vilciena stacijas

Ziņu nodaļa

Jauns.lv/Degpunktā

Svētdienas pēcpusdienā netālu no Babītes vilciena stacijas traģiski noslēdzās kāda vīrieša mūžs - viņš, atrodoties smagā alkohola reibumā, paskrēja zem vilciena sliedēm, un aculiecinieki raidījumam "Degpunktā" atklāj, ka cietušā mirstīgās atliekas tika izmētātas 200 metru attālumā no sadursmes vietas.

VIDEO: "Mirstīgās atliekas lasīja maisos!" Atklāju...

“Biju tajā vilcienā. Nabaga vadītājs. Mēģināja ar signālu brīdināt to cilvēku, bet tomēr tas viss notika. Tāpēc, visticamāk, cilvēks pats to izdarīja, ja nereaģēja uz ļoti skaļu un ilgu vilciena signālu,” pieredzētajā dalās kāda sieviete. Savukārt cits aculiecinieks lakoniski noteic, ka "vīrietis sēdēja uz sliedēm un sagaidīja savu nāvi".

Traģiskais nelaimes gadījums notika svētdien ap plkst. 18.00 posmā starp Babītes un Imantas stacijām. Kā vēsta aculiecinieki, vīrietis atradies smagā alkohola reibumā, un, iespējams, devies nāvē pēc paša iniciatīvas. Uzņēmuma "Vivi" pārstāvji norāda, ka vadītājs ar signāliem brīdinājis vīrieti un veica pēkšņo bremzēšanu, tomēr vīrieša reakcija bijusi pasīva".

Savukārt, kāds cits aculiecinieks atklāj, ka arī pēc traģiskās avārijas skatam esot atklājušās baisas ainas. “Darbinieki lasīja maisos cietušā mirstīgas atliekas 200 metru attālumā. Jau naktī, tur aiz kalna, mežā, viņi ielika ķermeni katafalkā, bet tur bija gabalos, bez kājām un rokām,” Skaidto aculiecinieks.

Vairāk skaties video!