Kurš smiesies pēdējais?
Kultūra

Kurš smiesies pēdējais?

Kasjauns.lv

Latvijā valda uzskats, ka Latvijā humora nav, bet Dr. Farss uzskata savādāk - Smieklu māja Dr. Farsa vadībā arī 2. sezonā centīsies atrast labākos anekdošu stāstītājus. Šajā sezonā Dr. Farss aicina piedalīties 15 komandas 2 cilvēku sastāvā (brālis ar māsu, labākie draugi, vīrs un sieva, lieliskākie ienaidnieki, pilnīgākie svešinieki, jebkuri divi cilvēki ar vēlmi piedalīties un uzvarēt). Balvā – tituls “Labākie anekdošu stāstītāji”, trofeja un naudas balva 3000Eur vērtībā.

Kurš smiesies pēdējais?...

Jauna sezona nāk ar lieliem pārsteigumiem, pirmkārt jau tie jaunie Dr. Farsa uzdevumi – šoreiz viņš spēlētājiem liks ne tikai stāstīt anekdotes, bet arī tās minēt, rādīt, domāt, vienvārdsakot,viss par un ap anekdotēm. Solās būt jautri. Neiztikt arī bez Dr. Farsa neģēlībām, kas arī jaunajā sezonā solas būt jautras un neģēlīgas.

Lai ieviestu mazliet sīvāku sacensību, šajā sezonā 15 komandas izlozes kārtībā tiek sadalītas 3 apakšgrupās. Katrai komandai ir 4 lielās atlases kārtas spēles – katra spēle pret katru no savas grupas komandu. Katras grupas 2 labākās komandas tiek pusfinālā. Trīs pusfinālu laikā tiek izvēlētas 3 labākās komandas, kuras cīnās lielajā finālā.

15 komandu vidū jau redzēsim pazīstamas sejas no pirmās sezonas, kā arī daudzas jaunas sejas. Komandas gatavas cīņai līdz pēdējiem smiekliem, bet uzvarēs tikai labākie. Kurš smiesies pēdējais?

Spēles jaunā sezona no 19. janvāra katru pirmdienu, trešdienu plkst. 22.00 kanālā Rīga TV24 Blaumaņa ielā 32, aicinam skatīties arī klātienē – ieeja bezmaksas.


Karlīna Timofejeva/Publicitātes foto