<<<
112
Šodien 10:15

Kleistu traģēdija: puisis ar meiteni puspiecos no rīta ar skūteri ietriecās kokā, viņus atrada pēc vairākām stundām

Ziņu nodaļa

Jauns.lv

15. septembrī Kleistos notika traģēdija, kas prasīja jauna puiša dzīvību. Viņš brauca ar motorolleru kopā ar meiteni, kad pagaidām nenoskaidrotu iemeslu dēļ nobrauca no ceļa un ietriecās kokā. To, ka jaunieši iekļuvuši avārijā, vietējie pamanījuši tikai pēc dažām stundām, ziņo "Degpunktā".

Kleistu traģēdija: puisis ar meiteni puspiecos no ...

Vietējie iedzīvotāji stāstījuši, ka dzirdējuši skaļu triecienu, taču sākotnēji neviens nav izgājis paskatīties, kas noticis uz ceļa. "Sanāk, ka puspiecos no rīta viņi divatā brauca un ietriecās kokā. Astoņos no rīta kaimiņiene izsauca ātro palīdzību. Izskatās, ka puisis miris uz vietas. Un meitene aizlidoja tālāk. Viņa tur sēdēja, līdz tika izsaukta ātrā palīdzība. Ātrā palīdzība atbrauca, viņa tika paņemta."

Bojā gājušajam puisim bijuši 19 gadi, bet viņa pasažierei - 20. Jauniete nogādāta slimnīcā vidēji smagā stāvoklī. Valsts policijas pārstāve Līna Bagdone informēja, ka par notikušo policija sākusi kriminālprocesu un izmeklē avārijas apstākļus. Tāpat policija aicina negadījuma aculieciniekus zvanīt pa tālruņiem 67086664 vai 110.

Jānis, vietējais iedzīvotājs, pastāstīja, ka notikuma vietā nav redzamas bremzēšanas pēdas. Viņš arī norādīja, ka daudzi jaunieši šajā maršrutā brauc uz Balto kāpu pie Lielupes. "Neskatās, brauc kā sanāk," viņš piebilda.