Vai tā drīkst biedēt suni? Kinoloģe dusmīga par Siguldas izklaides centru, kurā suni lidina pāri Gaujai milzu ātrumā
Vai suns izskatās laimīgs, lidojot augstu gaisā milzu ātrumā? Spriediet paši (ekrānuzņēmums no video)
Sabiedrība

Vai tā drīkst biedēt suni? Kinoloģe dusmīga par Siguldas izklaides centru, kurā suni lidina pāri Gaujai milzu ātrumā

Ziņu nodaļa

Jauns.lv

Daudziem cilvēkiem sagādā baudu augstums un liels ātrums, bet vai to pašu var teikt par mūsu mājas mīluļiem? Kinoloģe Laura Blumberga ir dusmīga par Siguldā piedāvāto atrakciju, kurā cilvēka labākais draugs drāžas milzu ātrumā un galīgi neizskatās laimīgs.

Vai tā drīkst biedēt suni? Kinoloģe dusmīga par Si...

"Zērgļa" aprakstā solīti neaizmirstami pārdzīvojumi, kas daudziem cilvēkiem noteikti patiktu. "Ir unikāls, Latvijā radīts, patentēts koncepts! Otra tāda pasaulē nav! Ātrs! Jūs lidosiet ar ātrumu līdz 100km/h, straujais paātrinājums liks aizrauties elpai, aizraujošs piedzīvojums! 800-1000m garais lidojums, 55m augstumā – tas būs kā sajusties ātrākajam putnam, Gaujas senleja ir neparasti skaista no šī skatu punkta, nekas neaizsedz skatus ne uz upi, ne tiltu, ne Turaidas pili. Būs skaisti!"

Jautājums — vai šāda turbodrāšanās iet pie sirds arī četrkājainiem draugiem? Spriežot pēc redzētā, māc šaubas.

"Uzskatāms piemērs - Siguldā atrodas izklaides vieta "Zērglis", kas ir DZĪVNIEKIEM NEDRAUDZĪGA. Lai neteiktu vairāk! Un "uzņēmēji" pie šī posta naski dzēš komentārus! Es tikai spēju iedomāties, kādu stresa līmeni šis nabaga suns pārdzīvoja.... visa viņa ķermeņa valoda norāda uz nenormālu stresu! Nožēlojami! Personīgi es uz šo "vietu" principā nekad nedošos. Pretīgi. Interesanti, kas par to sakāms Siguldas novada pašvaldība???? P.S. Un, redz, cik "jauki" - pēc nepatīkamo komentāru dzēšanas, šī skaistā posta autori mani vienkārši nobloķēja," dusmojas kinoloģe.