Piedāvā doties intriģējošā ekskursijā “Aklais randiņš!”
foto: Shutterstock
Novadu ziņas

Piedāvā doties intriģējošā ekskursijā “Aklais randiņš!”

Ziņu nodaļa

Jauns.lv

Piedzīvojumu meklētājiem 15. septembrī ir iespēja doties noslēdzošajā Valmieras novada autobusu ekskursiju cikla maršrutā “Aklais randiņš”. 

Piedāvā doties intriģējošā ekskursijā “Aklais rand...

Viss maršruts nav zināms iepriekš, ir atklātas tikai dažas vietas. "Aklais randiņš" sāksies kādā sētā, pēc tam ekskursanti apmeklēs dažādas vietas Latvijā un apskatīs zudušās vērtības, kā arī apmeklēs lauku sētu, kur saimnieki ne tikai pastāstīs par to, kāds ir Latvijas dabiskā C vitamīna ceļš no dārza līdz mūsu galdam, bet arī piedāvās iespēju C vitamīna avotu paturēt rokās un nogaršot. Ekskursanti tiks aizvesti arī uz vietu, kur laiks šķiet apstājies un ikdiena rit mierīgā tempā. Būs iespēja pastaigāties un izjust unikālo atmosfēru. Tiks pastāstīts arī stāsts par šo vietu. Tiek lēsts, ka tā savulaik uzplaukusi, pateicoties izejmateriālam, kas ticis eksportēts pat uz Apvienotajiem Arābu Emirātiem.

Ekskursija notiks visu dienu. Ģimenes ar bērniem ir aicinātas izvērtēt gados jaunāko ceļotāju noturību. Autobusa ekskursijas dalībnieku skaits ir ierobežots. Vairāk informācijas var atrast Valmieras novada tūrisma mājaslapā.