"Motorlaiva uzbrauca virsū manai meitiņai!" Kādas ģimenes atpūta Brocēnu pusē izvērtusies īstās šausmās
foto: Brocēnu SUP
Cietusī sieviete norāda, ka ir pateicīga, ka abas ar meitu pēc notikušā palika dzīvas. Ilustratīvs attēls.
Viedokļi
2024. gada 26. augustā, 18:01

"Motorlaiva uzbrauca virsū manai meitiņai!" Kādas ģimenes atpūta Brocēnu pusē izvērtusies īstās šausmās

Ziņu nodaļa

Jauns.lv

Linda atklāj, ka svētdien, 25. augustā, kopā ar ģimeni bija devusies uz Cieceres ezeru Brocēnu pusē, tomēr tas, kam vajadzēja būt patīkamam vakaram ģimenes lokā, izvērtās par īstām šausmām.

"Motorlaiva uzbrauca virsū manai meitiņai!" Kādas ...

"Vakar ar ģimeni devāmies ar SUP dēļiem pa Cieceres ezeru, domājām kopā pavadīt jauku svētdienas vakaru. Tomēr viss nenotika, kā bijām ieplānojuši — ar mums notika nelaimes gadījums," skaidro Linda.

Viņa atklāj, ka ap plkst. 18:50 kopā ar ģimeni devās ar SUP dēļiem Cieceres ezerā, kas atrodas netālu no Brocēnu skatu torņa. Lai apbrauktu mazu saliņu, ģimene devās garām Zvejnieku mājām, līdz 10 minūtes vēlāk viņas četrgadīgajai meitiņai uztriecās virsū motorlaiva.

"Paspēju meitu apķert un stingri piespiest pie sevis. Trieciens mūs abas nogāza no SUP dēļiem, un mēs tikām pavilktas zem ūdens," šausminošajā pieredzē dalās sieviete. Viņa ir atvieglota, ka gan viņai, gan meitai negadījuma brīdī mugurā bija glābšanas vestes, kas palīdzēja salīdzinoši ātri iznirt virs ūdens.

Netālu no viņām atradās arī dēls un sievietes dzīvesbiedrs, kuri steidzās abām palīgā, izcēla meitu no ūdens un palīdzēja Lindai nostāties atpakaļ uz dēļa. Viņa arī izsaka pateicību "Ezermaļu" saimniekiem, kuri palīdzēja ģimenei pēc piedzīvotajām šausmām atgūties.

"Kādā brīdī motorlaiva atgriezās tuvāk pie krasta, kur atradāmies mēs, jo netālu ūdenī atradās arī viens no viņu cilvēkiem. Es lūdzu viņiem palīdzību, uz ko vīrietis gaišajā kreklā atbildēja, ka 'izdauzīs man galvu.'"

Linda norāda, ka par notikušo ir vērsusies policijā un iesniegusi sūdzību pret vīriešiem ar motorlaivu. Viņa ir pateicīga, ka abas ar meitu pēc notikušā palikušas dzīvas un iztikušas bez smagām traumām, un pauž cerību, ka vainīgie tiks saukti pie atbildības: "Šoreiz tās bijām mēs, nākamnedēļ tā var būt kāda cita ģimene!"