Vēl vari paspēt pieteikties! Vairākās augstskolās turpinās jauno studentu uzņemšana
foto: Zane Bitere/LETA
Latvijas Universitāte.
Tava izglītība
2024. gada 14. augustā, 18:58

Vēl vari paspēt pieteikties! Vairākās augstskolās turpinās jauno studentu uzņemšana

Ziņu nodaļa

Jauns.lv/LETA

Vairākās valsts augstskolās līdz mēneša beigām turpinās uzņemšana īsā cikla un bakalaura līmeņa studiju programmās, liecina augstskolu tīmekļa vietnēs publicētā informācija.

Vēl vari paspēt pieteikties! Vairākās augstskolās ...

Studijām Latvijas Universitātē (LU) var pieteikties klātienē vai attālināti līdz 30. augustam. Vairākās studiju programmās vēl ir pieejamas budžeta vietas, tostarp septiņās skolotāju apakšprogrammās. Nepilna laika klātienes studijās brīvas budžeta vietas ir LU Kuldīgas filiālē studiju programmā "Sākumizglītības skolotājs".

Līdz 30. augustam notiks arī jauno studentu uzņemšana Rīgas Tehniskās universitātē (RTU), RTU Liepājas akadēmijā un RTU Latvijas Jūras akadēmijā. Jauniešiem, kuri vēlas pieteikties studijām, ir jāierodas klātienē atbilstoši programmas īstenošanas vietai.

Studētgribētāju dokumentus līdz 30. augustam pieņems arī Latvijas Biozinātņu un tehnoloģiju universitāte. Lielākajā daļā studiju programmu pieejamo budžeta vietu skaits gan ir ļoti neliels, tāpēc augstskola aicina iepriekš sazināties ar fakultātes dekanātu un noskaidrot, vai tās vēl ir pieejamas.

Daugavpils Universitātē uzņemšana pamatstudijās noslēgsies pirmdien, 19. augustā. Vidzemes Augstskolā papildus uzņemšana turpināsies līdz 23. augustam, bet Ventspils Augstskolā un Rēzeknes Tehnoloģiju akadēmijā - līdz 27. augustam.