1dienas
19stundas
37minūtes
36sekundes

Abonē 2025. gadam ar atlaidēm līdz 57% un saņem garantētas dāvanas 55€ vērtībā!

Abonēt žurnālu
Rīgā pie Barona centra garāmgājēji apturējuši sievieti ar nazi, kura uzbruka cilvēkiem; policijas komentārs
foto: Zane Bitere/LETA
"Barona centrs".
112

Rīgā pie Barona centra garāmgājēji apturējuši sievieti ar nazi, kura uzbruka cilvēkiem; policijas komentārs

Ziņu nodaļa

Otkrito.lv

7. augustā Rīgas centrā notika biedējošs incidents - agresīva sieviete ar nazi mēģināja uzbrukt garām ejošiem cilvēkiem un mēģināja iekāpt tramvajā. Pateicoties nevienaldzīgajiem rīdziniekiem, situācija iztika bez upuriem.

Rīgā pie Barona centra garāmgājēji apturējuši siev...

Vietnē “TikTok” kāds vīrietis dalījās stāstā, ka vakar pēcpusdienā sēdējis kafejnīcā, kad pēkšņi pamanījis sievieti, kura skrējusi garām ar ratiņiem un vēl vienu mazu bērnu, kurš skrējis blakus. “Viņa kliedza - palīdziet, man tikko tika veikts naža uzbrukums, mans vīrs palika aizstāvēt,” stāsta rīdzinieks vārdā Sergejs. Cietusī pastāstīja, ka Kr. Barona ielā kāda sieviete ar milzīgu nazi uzbruka viņiem, pēc kā Sergejs pameta visas savas mantas un aizskrēja uz notikuma vietu. Tur viņš patiešām ieraudzīja sievieti ar nazi rokās. “Viņa vienā brīdī ar nazi metās virsū cilvēkiem, jau nākamajā mēģināja ieskriet Barona centrā absolūti nepieskaitāmā stāvoklī. Viņa arī mēģināja iekāpt tramvajā, mēs ar cietušās sievietes vīru mēģinājām viņu aizturēt no iekļūšana tramvajā, lai viņa ar šo milzīgo nazi tur neiekāptu. Beigās izdevās sievietei nazi atņemt. Pašaizsardzībā vīrietis viņai iesitis pa roku, viņa pati sevi nedaudz sagriezusi. Viņa bija sajukusi prātā un runāja ar sevi. Tika izsaukta policija, policija atbrauca un viņu arestēja,” stāstīja Sergejs.

Portāls "Otkrito.lv" vērsās Valsts policijā, lai saņemtu komentāra par notikušo. “Valsts policija vakar saņēma izsaukumu no liecinieka, kas saistīts ar to, ka sieviete pa ielu gājusi ar nazi rokās. Garāmgājējs atņēma viņai nazi. Par notikušo sākta pārbaude. Sieviete tika nogādāta medicīnas iestādē,” atbildēja Gita Gžibovska, Valsts policijas Sabiedrisko attiecību nodaļas vecākā speciāliste.