1dienas
19stundas
27minūtes
18sekundes

Abonē 2025. gadam ar atlaidēm līdz 57% un saņem garantētas dāvanas 55€ vērtībā!

Abonēt žurnālu
“Paldies jums, labais cilvēk!” māte meklē apsargu, kurš veikalā izglāba viņas meitu no smagām traumām
foto: Facebook
Kāds bērns piedzīvojis šausminošus brīžus tirdzniecības centrā.
Sabiedrība

“Paldies jums, labais cilvēk!” māte meklē apsargu, kurš veikalā izglāba viņas meitu no smagām traumām

Ziņu nodaļa

Jauns.lv

Kāda mamma sociālajā vietnē “Facebook” dalījusies ar stāstu, kas varēja beigties traģiski, ja vien blakus nebūtu trāpījies apsargs, kas prata ātri noreaģēt un izglābt mazu bērnu no smagām traumām.

“Paldies jums, labais cilvēk!” māte meklē apsargu,...

“No vienas puses ir milzīgs pārdzīvojums, no otras puses neizsakāma veiksme. Veiksme, jo īstie cilvēki bija īstajā vietā,” savu stāstu iesāk Maija, kuras meitas kāja tikusi ierauta tirdzniecības centra “Akropole” eskalatorā.

Viņa stāsta, ka meita kopā ar tēti devās uz tirdzniecības centru “Akropole”, kur izmantoja slīdošās kāpnes jeb tā saucamo eskalatoru. “Mēs nezinām, kā un kas notika (un arī nemeklējam vainīgos), bet tas bija sekunžu jautājums un meitas kāja tika ierauta eskalatorā ar visu kedu,” norāda Maija, pievienojot foto ar eskalatorā ierauto apavu.

“Eskalators kustējās un kāju nebija iespējams izraut pat ar tēta palīdzību. Kliegšana un panika! Un viss, visticamāk, būtu beidzies ļoti, ļoti bēdīgi un manai desmitgadniecei kopš vakardienas dzīve būtu mainījusies, ja ne veikala apsargs, kurš nekavējoties reaģēja - apturēja eskalatoru un palīdzēja atbrīvot kāju un tad jau palīgā arī bija citi apsargi,” par šausminošajiem notikumiem lielveikalā stāsta meitenītes mamma.

Viņa norāda, ka diemžēl nezina, kā sauc apsargu, kas steidzās palīgā un arī nav iespēju to noskaidrot, jo veikala vadība izvairās no komunikācijas, tāpēc viņa aicina, ja kāds pazīst drosmīgo veikala apsargu, izteikt viņam pateicību. 

“Paldies, jums, labais cilvēk, ka jūs esat! Lai jums dzīvē viss, viss tas labākais!” savu vēstījumu noslēdz Maija, kas atgādina līdzcilvēkiem sargāt sevi un norāda, ka ar meitas kāju, pateicoties ātrai apsarga rīcībai, viss būs kārtībā.