Ir veiktas izmaiņas trīs Kurzemes reģionālo autobusu maršrutos
foto: Shutterstock
Ilustratīvs attēls.
Sabiedrība

Ir veiktas izmaiņas trīs Kurzemes reģionālo autobusu maršrutos

Ziņu nodaļa

Jauns.lv

30. jūlijā vētras seku dēļ izmaiņas trīs Kurzemes reģionālo autobusu maršrutos vilcienu posma Tukums–Dubulti pasažieriem.

Ir veiktas izmaiņas trīs Kurzemes reģionālo autobu...

Turpinās vētras seku likvidēšana un joprojām ir iespējami vilcienu kavējumi visos virzienos. Tā kā dzelzceļa posmā Tukums–Dubulti arī otrdien, 30. jūlijā, būs apgrūtināta vilcienu satiksme un pasažieriem nebūs pieejami vairāki reisi, ir veiktas īstermiņa izmaiņas trijos reģionālo autobusu maršrutos, lai pasažieriem nodrošinātu iespēju no Tukuma nokļūt Rīgā (pa A10, caur Spuņciemu).

Caur Tukuma autoostu virzienā uz Rīgu tiks novirzīti šādi reģionālās nozīmes autobusu maršruti un reisi: 

  • maršruta nr. 7410 Rīga–Kuldīga rīta reisā (plkst. 08.46 no pieturas Tukuma Lauktehnika) autobuss Tukuma autoostā būs plkst. 08.51, dienas reisā (plkst. 12.00 no pieturas Tukuma Lauktehnika) autobuss Tukuma autoostā būs plkst. 12.05 un pēcpusdienas reisā (plkst. 16.05 no pieturas Tukuma Lauktehnika) autobuss Tukuma autoostā būs plkst. 16.10;
  • maršruta nr. 7041 Rīga–Talsi–Dundaga rīta reisā (plkst. 06.52 no pieturas Tukuma Lauktehnika) autobuss Tukuma autoostā būs plkst. 06.57, pēcpusdienas reisā (plkst. 15.00 no pieturas Tukuma Lauktehnika) autobuss Tukuma autoostā būs plkst. 15.05;
  • maršruta nr. 7990 Rīga–Stende–Talsi rīta reisā (plkst. 07.39 no pieturas Tukuma Lauktehnika) autobuss Tukuma autoostā būs plkst. 07.44.

Ja situācija mainīsies, vilcienu satiksme tiks atjaunota un reisu novirzīšana caur Tukuma autoostu nebūs nepieciešama, būs papildu informācija. Braukšanas biļetes cena ir tāda pati, kā no pieturas Tukuma Lauktehnika.