Abonē 2025. gadam ar atlaidēm līdz 57% un saņem garantētas dāvanas 55€ vērtībā!

Abonēt žurnālu
Sākotnējā informācija liecina, ka Vecmīlgrāvī dzīvību zaudējis 18 gadus vecs jaunietis
foto: Degpunktā
Likumsargi skaidro notikušā apstākļus.
112

Sākotnējā informācija liecina, ka Vecmīlgrāvī dzīvību zaudējis 18 gadus vecs jaunietis

Ziņu nodaļa

Jauns.lv/Degpunktā

Sākotnējā informācija liecina, ka Vecmīlgrāvī no jumta nokritušajam jaunietim bijuši vien 18 gadu. Valsts policija patlaban skaidro notikušā apstākļus, lai noskaidrotu, vai jaunietis dzīvību zaudējis pašnāvības ceļā vai noticis nelaimes gadījums, vēsta "Degpunktā".

Sākotnējā informācija liecina, ka Vecmīlgrāvī dzīv...

Jau vēstīts, ka Vecmīlgrāvja Rīgas rajona iedzīvotāji sociālajos tīklos dalījušies informācijā par traģisku negadījumu - pa daudzdzīvokļu mājas logu izkritis cilvēks, kurš, spriežot pēc fotogrāfijas, miris. Valsts policija Jauns.lv precizēja, ka "izsaukums uz notikuma vietu saņemts šodien plkst. 13.40 un sākotnējā informācija liecina, ka jaunietis nokritis no daudzdzīvokļu mājas jumta."

Mediķu brigāde pagalmā bija ieradusies, lai apstiprinātu nāves faktu. Bet vietējie iedzīvotāji smagi pārdzīvo par puiša nāvi, sevišķi tie, kuri redzēja pie līķa saļimušo tuvinieci.

“Mēs tikai dzirdējām troksni, un viss. Es pat pa logu neskatījos. Meitiņa teica – mammu, puisītis pa logu izkrita,” norāda kāda nama īrniece. Savukāt, kāds cits iedzīvotājs norāda, ka "dzirdējis kādu pieminam, ka kāda nama virtuvē esot bijis atvērts logs un pa to izkritis bērns". "Es redzēju, ka tur nomēra uz jumta, no jumta. No kura loga viņš ir. Es no šīs mājas nevienu nepazīstu. Starp citu, izvedu pastaigā suni, šī visa nebija. Mēs pusstundu pastaigājām, es atgriezos un no balkona paraudzījos, skatos, lūk, šis,” norāda vietējā iedzīvotāja.

Šobrīd uzrunātie iedzīvotāji gan nespēj paust skaidru versiju par notikušo, jo cilvēkiem trūkst informācijas. Taču visi sastaptie mājinieki sliecas domāt, ka, puisis, visticamāk, izkritis pa logu.