"Vai tas ir fotošops?" Iedzīvotāji nespēj noticēt kāda vīrieša atradumam mežā
foto: Ekrānuzņēmums
Baravikas.
Sabiedrība
2024. gada 22. jūlijā, 19:26

"Vai tas ir fotošops?" Iedzīvotāji nespēj noticēt kāda vīrieša atradumam mežā

Ziņu nodaļa

Jauns.lv

Ar savu veiksmīgo atradumu sociālajā tīklā "Facebook" dalījies Jānis - viņam Talsu pusē izdevies uziet veselu lērumu ar baravikām.

"Vai tas ir fotošops?" Iedzīvotāji nespēj noticēt ...

"Mežā atradu baravikas,apšubekas un 5 gailenes," savā priekā dalījies vīrietis, norādot, ka sēnes uzgājis "kādā vēl neizpostītā vietā, kur vēl nav pabijusi mežizstrāde". Vīrietis skaidro, ka, "lai gan viss apkārtējais mežs bijis izžuvis, viņam tomēr izdevies uziet kādu vietu, kurā saglabājies mitrums un sēņu augšanai labvēlīgi apstākļi".

foto: Ekrānuzņēmums
Baravikas.
Baravikas.

Vairums iedzīvotāju par atradumu pauduši sajūsmu, norādot, ka "siekalas saskrien mutē uz ko tādu skatoties"."Pietiks mērcītei un kārtīgai baraviku zupiņai ,ehhh siekalas līdz zemei!" vēstījusi Kristīne. Savukārt Inga norāda, ka "ar šādu atradumu sēņu pietikšot visam gadam".

Tomēr, ne visi labvēlīgi uztvēruši Jāņa neticamo guvumu, un vairāki iedzīvotāji pauduši aizdomas, ka vīrieša uzņemtais foto varētu būt viltojums. "Neticu meži sausi. Rīta aizbraukšu parbaudīt savas vietas!" norāda Uldis. "Tas ir fotošops!" savās izjūtās dalījusies Irēna. Ineta uzskata, ka "foto uzņemts aizvadītajā gadā un Jānis muļķo cilvēkus", savukārt, Ilze netic, ka sēnes lasītas Talsu pusē, jo "viņa nesen viesojusies pie radiniekiem Talsos un tur visi meži esot sausi, ka čab vien!"

Jānis, atbildot uz skeptiski noskaņoto iedzīvotāju negācijām, norādījis, "ka ir gatavs aizvest ikvienu uz savu sēņu vietu, lai pierādīt, ka viņa vārdi bijuši patiesi".