foto: Krāslavas novada dome
Jūlija otrajā pusē ar svētku gājienu un radošo kolektīvu piedalīšanos notiks Krāslavas pilsētas svētki
Novadu ziņas
2024. gada 28. jūnijs, 10:36

Jūlija otrajā pusē ar svētku gājienu un radošo kolektīvu piedalīšanos notiks Krāslavas pilsētas svētki

Ziņu nodaļa

Jauns.lv

Šogad 19. un 20. jūlijā notiks Krāslavas pilsētas svētki.

Saistībā ar gaidāmajiem svētkiem Krāslavas novada uzņēmumi un iestādes ir aicināti pieteikties Krāslavas pilsētas svētku gājienam, kas notiks šā gada 19. jūlijā un Krāslavas novada radošie kolektīvi - dalībai Krāslavas pilsētas svētku dienas koncertā 20. jūlijā.

Piektdien, 19. jūlijā, plkst. 18 svētki Krāslavā sāksies ar gājienu no Gr. Plāteru ielas pa jaunatklāto tiltu pāri Jāņupītei un turpināsies pilsētas centrā ar pasākumu "Ielas kaķis", kas noslēgsies ar diskotēku. Svētku kulminācija 20. jūlijā Varavīksnes vidusskolas stadionā ar aktivitātēm bērniem, novada radošo kolektīvu koncertu plkst. 16.00, ar lielo svētku koncertu plkst. 20, kurā piedalīsies arī grupa "Labvēlīgais tips". Noslēgumā notiks svētku uguņošana un zaļumballe.

Līdz šā gada 1. jūlijam uz e-pastu: kulturasnams@kraslava.lv jānosūta aizpildītu anketu dalībai radošo kolektīvu koncertam.

Gājiens notiks piektdien, 19. jūlijā, plkst. 18. Svētku dalībnieki aicināti pulcēties Gr. Plāteru ielā, no kurienes tālāk svētku gājiens virzīsies uz Raiņa ielu, Baznīcas ielu, Brīvības ielu un Tirgus ielu. Pasākums noslēgsies pie skatuves M. Tirgus ielā, kur gājiena dalībniekus uzrunās Krāslavas novada pašvaldības domes priekšsēdētājs Gunārs Upenieks, atraktīvākais kolektīvs saņems balvu un ar koncertu sāksies svētku pasākums “Ielas kaķis”.

Lai piedalītos gājienā, līdz šā gada 1. jūlijam uz e-pastu: ktp@kraslava.lv jāaisūta aizpildītu anketu, ko var meklēt šeit.