<<
112
2024. gada 26. jūnijs, 07:43

Nolēma apdzīt uzreiz trīs automašīnas: jaunākā informācija par traģisko avāriju uz Liepājas šosejas. FOTO; VIDEO

Ziņu nodaļa

Jauns.lv

Liepājas šosejas posmā starp Brocēniem un Blīdeni otrdien notika traģiska avārija. Automašīna "Volvo" sadūrās ar kravas automašīnu, kā rezultātā bojā gāja trīs cilvēki.

foto: TV3 "Degpunktā"

Vakar ap plkst.15.00 satiksme uz Liepājas šosejas, posmā starp Brocēniem un Blīdeni, apstājās abos virzienos. Garām automašīnu rindai pabrauca glābēji, tostarp vairākas mediķu automašīnas, vēsta raidījums "Degpunktā".

Tuvāk sadursmes vietai bija redzams, ka automašīnu "Volvo" ielenkuši ugunsdzēsēji. Pēc mirkļa pie automašīnas vraka jau gulēja trīs cilvēku mirstīgās atliekas.

foto: TV3 "Degpunktā"

Ceļu satiksmes negadījuma vietā korespondenti sastapa kravas automašīnas vadītāju Vladimiru. Viņš stāsta, ka visi bojāgājušie ir jaunieši - divi puiši un viena meitene. "Braucu no Brocēnu puses. Pretī nāca trīs vieglās mašīnas. Volvo "izlēca" šo mašīnu dēļ un aizlidoja uz apdzīšanu. Brauca man tieši pretī. (..) Viņi ļoti ātri brauca, mēģināja apdzīt uzreiz trīs mašīnas. Es tikai ieraudzīju cilvēku pie stūres un neko citu neredzēju," saka Vladimirs. Viņš pats nav cietis un fiziski jūtas labi. Lai aptvertu notikušo, viņam būs nepieciešams laiks.

foto: TV3 "Degpunktā"

Valsts policijā par notikušo sākts kriminālprocess un tiek noskaidroti precīzi ceļu satiksmes negadījumu iemesli. Satiksme konkrētajā ceļa posmā tika bloķēta vairākas stundas.