"Royal Ascot 2024" pasākums Piņķos; 20.06.2024.

Ekskluzīvs sezonas noslēguma pasākums "Royal Ascot 2024", kas ar britu zīmola "Bentley Riga" atbalstu notika 20.jūnijā "Barratt Equestrian" jāšanas centrā ...

Sabiedrība
2024. gada 20. jūnijā, 23:24

FOTO: zirgi un elegance "Royal Ascot 2024" pasākumā Piņķos

Ziņu nodaļa

Jauns.lv

Ceturtdien, 20. jūnijā, "Barratt Equestrian" jāšanas centrā Piņķos noticis Lielbritānijas Tirdzniecības kameras Latvijā (BritCham) rīkotais ekskluzīvais sezonas noslēguma pasākums "Royal Ascot 2024".

FOTO: zirgi un elegance "Royal Ascot 2024" pasākum...

Lielbritānijas Tirdzniecības kamera Latvijā (BritCham) bija paziņojusi, ka ar britu zīmola "Bentley Riga" atbalstu notiks "neaizmirstams vakars, piepildīts ar eleganci un zirgu sporta burvību, kā arī iespēju atbalstīt labdarību. Pasākumā, kurā vienlīdz svarīgi ir gan zirgu sports, gan mode, laipni gaidīti kā BritCham biedri un draugi, tā arī visi, kam interesē britu kultūra un biznesa kopiena Latvijā."

Pasākuma aprakstā teikts, ka "īdzīgi kā oriģinālajā Royal Ascot tradīcijā, kuru tik ļoti mīlēja karaliene Elizabete II un Karaliskā ģimene, arī šis BritCham pasākums demonstrēs jāšanas sporta skaistumu un grāciju. Vakara galvenais notikums būs aizraujošie iejādes un šķēršļu pārvarēšanas demonstrējumi, ko sniegs Barratt Equestrian jāšanas centra talantīgie zirgi un jātnieki. Pasākumā būs iespēja satikt Disco, zirgu, kas piedalījies Čeltenhemas kausa sacensībās un vairākkārtējs šķēršļu pārvarēšanas sacensību uzvarētājs."

"Pasākuma gaitā notiks arī labdarības izsole, kuras ienākumi tiks novirzīti BritCham Labdarības fondam. Izsolē iegūtie līdzekļi tiks novirzīti fonda projektiem, kas sniedz palīdzību maznodrošinātiem bērniem Latvijā," teikts paziņojumā.