Abonē 2025. gadam ar atlaidēm līdz 57% un saņem garantētas dāvanas 55€ vērtībā!

Abonēt žurnālu
112

VIDEO: iereibuši strādnieki apzog priekšnieku, kurš nav izmaksājis tiem algu

Ziņu nodaļa

Jauns.lv/Degpunktā

Problēmās ar likumu iedzīvojies kāds vīrietis Ropažu pusē, kurš, nesaņemot algu par padarīto darbu, kopā ar kolēģiem bija izlēmis savu priekšnieku aplaupīt.

VIDEO: iereibuši strādnieki apzog priekšnieku, kur...

Kompānija noziegumu devās pastrādāt jautrā prātā -  viņi veiksmīgi nokļuva līdz priekšnieka kabinetam, kur piesavinājās vairākus instrumentus kā atmaksu par "neizsniegto algu". Tomēr likumsargu redzeslokā iereibusī kompānija nonāca mājupceļā, kad divi pilsoņi ziņoja pašvaldības policijai par zaļas krāsas “Fordu”, ko vada manāmi iereibuši vīrieši.

Šoferis par aizturēšanu bija manāmi uzjautrināts. Viņam likās amizanti, ka nonācis likumsargu redzeslokā pirmajā reizē, kad sēdies pie stūres žvingulī. Kamēr šoferis gaidīja Valsts policijas darbiniekus likumsargu spēkrata aizturēto nodalījumā, viņa draugi un kolēģi sūdzējās par darbu un norādīja, ka braukuši pakaļ algai, vienlaikus gan atzīstot, ka nav strādājuši oficiāli. 

Vārds pa vārdam un likumsargi transportlīdzekļa bagāžniekā uzgāja vairākus zagtus priekšmetus. Jāatzīst, ka stāsts par priekšnieku policijas darbiniekus neiežēlināja, arī alkohola reibums vīriešiem par labu nespēlēja.

Vairāk skaties video!