foto: LETA
Naudas nav, bet sapņi un algas ir! Vēlēšanu rezultāti cietumos un trako namos
Viedokļi
2024. gada 17. jūnijs, 15:00

Naudas nav, bet sapņi un algas ir! Vēlēšanu rezultāti cietumos un trako namos

Dans Titavs YouTube kanāla Titava laboratorija autors

Jauns.lv

Eiropas Parlamenta vēlēšanas ir beigušās, tomēr ir lietas, kas man izraisīja sašutumu arī pēc vēlēšanām.

Lasu ziņu: “Eiropas Parlamenta vēlēšanās lielāko atbalstu cietumos guvusi “Saskaņa”. Neesmu “Saskaņas” fans, bet jautājums, vai Centrālajai vēlēšanu komisijai tik tiešām ir jāapkopo tādi dati, cik tieši cietumos, psihiatriskajās slimnīcās vai vēl kaut kur kāds un cik ir balsojis?

Nu, protams, cilvēks izlasa un secina, ka “Saskaņa” ir cietumnieku partija, kuru atbalsta noziedznieki. Otrajā vietā tur ir “Latvija pirmajā vietā”, kas arī skaidrs, ka noziedznieki.

Lieta tāda, ka tie skaitļi ir mikroskopiski. “Saskaņa” ir ieguvusi 35% no visiem cietumos balsojušajiem kopā tas ir 156 cilvēki, kas ir štrunts nevis cilvēku skaits, un nekāda  statistika tur nerodas.

Mans pārmetums ir Centrālajai vēlēšanu komisijai, kurai nevajadzētu apkopot šādus datus. Tā ir manipulācija. Tas atstāj iespaidu uz cilvēkiem, kuri domā, ka “Saskaņa”, jā, ir cietumnieku partija.

Mēdz taču runāt par personisko datu aizsardzību, ka tos jāaizsargā. Šie nav personas dati, taču tā ir manipulācija ar informāciju. Tā nedrīkst darīt!