Abonē 2025. gadam ar atlaidēm līdz 57% un saņem garantētas dāvanas 55€ vērtībā!

Abonēt žurnālu
Kultūra

"Comedy Latvia" atklāj bāru ar asprātīgu joku par striptīzu

Jauns.lv

Jauns.lv

Ceturtdien, 30. maijā, Rīgā, Krišjāņa Barona ielā 78 atklāts Latvijā pirmais "Comedy Latvia" stand-up bārs. Tā atklāšanā "stand up" apvienība" uzstājās ar pikantu joku par striptīzu.

"Comedy Latvia" atklāj bāru ar asprātīgu joku par ...

"Comedy Latvia" komiķis Aleksandrs Guzenko stāsta: "Es nesen uzstājos vienā privātā pasākumā ar striptīzdejotāju. (...) Man bija atsevišķs, 20 minūšu ilgs sets, kurā es stāstīju jokus un viņai bija jāuzstājas ar deju, kur viņa izģērbās. Mēs daudz laika ar viņu pavadījām kopā un es prasīju, cik tev maksā par tām 20 minūtēm? Domāju, ka maksā daudz. Un viņa nosauca ciparu un es sapratu, ka man par manām 20 minūtēm maksā četrreiz vairāk. Zini, cik ir patīkami saprast, ka esi vairāk vērts nekā universāli mīlētā lieta - pupi?"

Viņš pateicās Edgaram Bāliņam, kurš ir viens no "Comedy Latvia" izveidotājiem un aktīvs brīvā mikrofona vakaru apmeklētājs,  par to, ka noticējis Guzenko, dodot viņam iespēju sevi pierādīt un prasīt par paveikto samaksu un beigās saņemt pat četrreiz vairāk nekā stipritīzdejotāja.

Turpmāk "Comedy Latvia", turpinot savu draugu, grupas "Dziļi Violets" iesākto, savā pārziņā pārņem vasarīgo terasi un bāra telpas.

"Comedy Latvia" bāra atklāšana

Ceturtdien, 30. maijā, Rīgā, Krišjāņa Barona ielā 78 atklāts Latvijā pirmais "Comedy Latvia" stand-up bārs.

Dāvanā ikviens bāra atklāšanas apmeklētājs bija aizcināts atnest kādu stādāmo augu kluba terasei. No 31. maija ikviens ir gaidīts ciemos uz bāra terasi.