0dienas
6stundas
22minūtes
37sekundes

Abonē 2025. gadam ar atlaidēm līdz 57% un saņem garantētas dāvanas 55€ vērtībā!

Abonēt žurnālu
Par drošības jostām visi aizmirsa: autoavārijā pie Olaines gājis bojā cilvēks, divi guvuši traumas
foto: Ekrānuzņēmums no TV3 video
Kadrs no notikuma vietas.
112

Par drošības jostām visi aizmirsa: autoavārijā pie Olaines gājis bojā cilvēks, divi guvuši traumas

Ziņu nodaļa

Jauns.lv

Četru cilvēku brauciens bez drošības jostām beidzās ar avāriju lauka malā. Olaines pagastā trīs cilvēki guvuši ievainojumus un viens cilvēks gājis bojā divu automašīnu sadursmē, ziņo raidījums "Degpunktā".

Par drošības jostām visi aizmirsa: autoavārijā pie...

Vairākas ātrās palīdzības ārstu brigādes, neskaitāmi ugunsdzēsēji un policisti darīja visu iespējamo, lai atvieglotu avārijā cietušo cilvēku mokas Grēnes ciematā pie Olaines. Nomaļu un Jelgavas ielas šķērsojums izrādījās liktenīgs automašīnas "Renault" un mikroautobusa 'Volkswagen" pasažieriem. Labi pārskatāmā krustojumā buss ietriecās vieglajā automašīnā, kā rezultātā tā ieripoja laukā.

Uz vietas strādāja četras medicīnas brigādes, tostarp ārstu speciālistu brigāde, kura palīdz kritiskās situācijās. Ceļu satiksmes negadījumā cietuši trīs cilvēki, divi no viņiem ar traumām nogādāti medicīnas iestādē, viens cilvēks miris uz vietas. Iespējams, avārijas sekas nebūtu tik smagas, ja autovadītāji ievērotu drošības normas. Sākotnējie dienestu secinājumi notikuma vietā noveda pie secinājuma, ka neviens no pasažieriem nebija piesprādzējies ar drošības jostu.