112
2024. gada 17. aprīlis, 21:21

VIDEO: apcietināts pusmūža vīrietis, kurš sociālajos tīklos pavedināja 15 gadus vecu jaunieti

Ziņu nodaļa

Jauns.lv/Degpunktā

Šī gada aprīļa sākumā Valsts policija Vidzemes reģiona pārvaldes Dienvidvidzemes iecirknis aizdomās par seksuāla rakstura darbībām ar nepilngadīgu meiteni aizturēja 1985. gadā dzimušu vīrieti, vēsta "Degpunktā".

Ar izvirtuli jaunā meitene iepazinās sociālajā vietnē “Snapchat” šī gada februārī, un pēc īslaicīgas saziņas viņa piekrita ar varmāku satikties arī dzīvē. Tomēr šī satikšanās meitenei izvērtās traģiska, jo varmācīgais vīrietis pretēji meitenes gribai ar viņu veica netiklas darbības. 

Lai gan varmāka jau iepriekš par līdzīgiem pārkāpumiem bija atbildējis tiesas priekšā, iepriekš izciestie soda mēri viņu neapturēja no savu seksuālo tieksmju apmierināšanas arī šoreiz.

“Šī gada februārī Cēsu pilsētā kādai nepilngadīgai personai nepazīstams vīrietis, ar kuru meitene bija iepazinusies sociālajā vietnē “Snapchat”, satikšanās laikā šis vīrietis ir veicis seksuāla rakstura darbības ar nepilngadīgo. Ņemot vērā, ka darbības veiktas ar cietušo, kura ir nepilngadīga persona un nav sasniegusi sešpadsmit gadu vecumu, nekavējoties tika sākts kriminālprocess,” saka Valsts policijas pārstāve Zane Vaskāne.

Valsts policija aicina bērnu vecākus pievērst uzmanību tam, kā bērni pavada brīvo laiku, tostarp – ar kādām personām komunicē interneta vidē un ar ko satiekas.

Vairāk skaties video!