foto: Valsts policija
Valsts policija saistībā ar Roberta Miksona pazušanu aicina atsaukties attēlos redzamos vīriešus
Amatpersonas aicina atsaukties attēlā redzamās personas.
112
2024. gada 25. marts, 22:27

Valsts policija saistībā ar Roberta Miksona pazušanu aicina atsaukties attēlos redzamos vīriešus

Ziņu nodaļa

Jauns.lv

Valsts policijas amatpersonas, veicot darbu bezvēsts prombūtnē esošā Roberta Miksona meklēšanā, aicina atsaukties attēlos redzamos vīriešus, kuri varētu sniegt noderīgu informāciju.

Valsts policija aicina atsaukties attēlos redzamos vīriešu, kuri 24.03.2024. pulksten 04.50 (naktī no 23.03.2024. uz 24.03.2024.) šķērsoja Akmens tiltu, virzienā no Vecrīgas uz Pārdaugavu un turpināja iet pa Mūkusalas ielu virzienā uz  T/C ''Riga Plaza''. Tāpat amatpersonas aicina atsaukties personas, kuras atpazīst šos vīriešus, zvanot pa tālruņa numuriem 110 vai 67086678.

foto: Valsts policija
Amatpersonas aicina atsaukties attēlā redzamās personas.

Tuvinieki, radi un draugi bezvēsts prombūtnē izsludināto 1992. gadā dzimušo Robertu Miksonu gaida pārnākam mājās no 24. marta nakts stundas.

foto: Ekrānšāviņš
Roberts Miksons.

Sākotnēji tika ziņots, ka pēdējo reizi vīrietis redzēts šī gada 24. martā ap pulksten 05.00 naktsklubā "Latvijas 1. Rokkafejnīca" Mārstaļu ielā 2/4, Rīgā. Tomēr vēlāk ziņa tika precizēta, un tajā norādīts, ka "pēdējā informācija par lokāciju liecina, ka viņš ir pārgājis pāri Akmens tiltam pie Nacionālās bibliotēkas, iespējams ceļā uz Ziepniekkalnu.

Neilgi pirms plkst. 5 rītā Robertu fiksēja novērošanas kameras uz Mūkusalas ielas, tomēr sieva un divi bērni tēva pārnākšanu mājās tā arī nesagaidīja. 

Viņš bija ģērbies rūtainā kreklā, tumši zilas krāsas bezrocē, zilās džinsa biksēs ar brūnu jostu, melnbaltos sporta apavos "Nike". Līdzi bija haki krāsas jostas soma "Nike".

Valsts policija aicina aplūkot Roberta fotogrāfijas un atsaukties ikvienu, kurš zina viņa iespējamo atrašanās vietu, zvanot pa tālruņa numuru 110!