foto: Paula Čurkste/LETA
Satiksmes ministrija trešdien skaidros "Latvijas pasta" iespējamo likteni
"Latvijas pasts" plānoja šogad slēgt 105 no 176 pasta nodaļām, taču šis reorganizācijas plāns tika apturēts.
Sabiedrība
2024. gada 28. februāris, 09:14

Satiksmes ministrija trešdien skaidros "Latvijas pasta" iespējamo likteni

Jauns.lv/LETA

VAS "Latvijas pasts" un Satiksmes ministrija (SM) šodien plkst.15 informēs sabiedrību par "Latvijas pasta" nākotnes virzību.

Kompānijā informē, ka trešdien, 28. februārī, "Latvijas pasts" organizēs domu apmaiņas darbnīcu kopā ar diskusiju, kurā dažādu jomu eksperti apsvērs un analizēs potenciālos nacionālā pasta operatora attīstības virzienus.

Diskusijā iesaistītās puses izvērtēs pakalpojumu klāstu un pieejamību, kā arī apskatīs alternatīvus pasta un finanšu pakalpojumu saņemšanas veidus, lai parūpētos par parocīgu pakalpojumu nodrošināšanu iedzīvotājiem, tostarp senioriem un cilvēkiem mazāk apdzīvotās vietās.

"Latvijas pasta" valdes priekšsēdētāja Beāte Krauze-Čebotare norāda, ka, domājot par piemērotāko pasta nodaļu tīklu, nākamie uzņēmuma soļi ietver padziļinātu dialogu ar visām iesaistītajām pusēm un paredz vienotu izpratni.

"Šīs iniciatīvas mērķis ir vienoties par "Latvijas pasta" nākotnes virzību un lomu valsts tautsaimniecībā," atzīmē Krauze-Čebotare.

Konferencē piedalīsies satiksmes ministrs Kaspars Briškens (P), "Latvijas pasta" pagaidu padomes priekšsēdētājs Kaspars Rokens, kā arī "Latvijas pasta" valdes priekšsēdētāja Beāte Krauze-Čebotare. Preses konference notiks "Latvijas pastā", Ziemeļu ielā 10.