Sabiedrība
2024. gada 24. februāris, 11:25

VIDEO un FOTO: Ukrainas atbalstītāji darbnīcā rada plakātus, ar kuriem dosies pie Brīvības pieminekļa

Jauns.lv

24. februārī Vecrīgā no pulksten 9.00 Pils ielā 21 (pirmā stāva telpās), cilvēki tika aicināti uz plakātu darbnīcu "Kopā līdz uzvarai!", lai solidarizētos ar ukraiņiem, pabūtu viens otra kompānijā un patiešām izjustu, ka tikai kopā mēs esam spēks.

Darbnīca būs atvērta līdz 12.30, kad ar kopā un katra atsevišķi radītajiem plakātiem cilvēki varēs doties uz mītiņu Ukrainas atbalstam "Kopā līdz uzvarai!" pie Brīvības pieminekļa, kas norisināsies no 12.30 līdz 14.30.

foto: Juris Rozenbergs
Par visiem plakātiem nepieciešamajiem materiāliem ir parūpējušies pasākuma organizatori.

Kopā ar tās apmeklētājiem darbnīcā darbojas mākslinieki – Dainis Rudens (Rudens Stencil) un Gundega Evelone. Par visiem nepieciešamajiem materiāliem ir parūpējušies pasākuma organizatori. Apmeklētājiem ir iespēja nobaudīt arī siltu tēju. Savukārt par muzikālo atmosfēru pasākumā rūpējas mūziķis Reinis Jaunais.

Ukrainas atbalstītāji apmeklē plakātu darbnīcu "Kopā līdz uzvarai!"

24. februārī Vecrīgā no plkst. 9.00 Pils ielā 21 (pirmā stāva telpās), cilvēki tika aicināti uz plakātu darbnīcu "Kopā līdz ...

gallery icon

Pasākuma organizatori norāda, ka ar plakātos pausto viņi vēlas izteikt atbalstu Ukrainai un ukraiņiem, atgādināt, ka mums rūp, mēs neesam noguruši, mēs nedrīkstam nogurt, un mums ir jābūt spēcīgam atbalstam Ukrainai – līdz uzvarai!

2022. gada 24. februāra rītā 4.50 ukraiņi modās no lādiņu sprādzieniem, bet pārējā pasaule, arī Latvija – ar ziņām par Krievijas pilna mēroga iebrukumu Ukrainā. Ziņām, kurām grūti noticēt vēl joprojām.