Laura Zaubes meklēšanas operācija Salas pagasta ūdenstilpnēs

Organizācija "Bezvests.lv" veikusi vērienīgu bezvēsts pazudušā Laura Zaubes meklēšanas operāciju. Vairāku stundu garumā ar speciālu aprīkojumu pārbaudītas tuvējās ūdenstilpnes .

112
2024. gada 9. janvārī, 12:04

"Izzāģēti āliņģi un pārmeklētas vairākas ūdenstilpnes!" Notikusi vērienīga Laura Zaubes meklēšanas operācija

Jauns.lv

Svētdien spēcīgā salā organizācija “Bezvests.lv” veikusi vērienīgu pazudušā Laura Zaubes meklēšanas operāciju. Ar speciālu aprīkojumu pārbaudītas vairākas ūdenstilpnes Salas pagastā, kur puisis manīts pēdējo reizi.

"Izzāģēti āliņģi un pārmeklētas vairākas ūdenstilp...

Meklēšanas darbi norisinājušies vairākas stundas zem klajas debess. Tās laikā izveidoti vairāki āliņģi caur kuriem ar speciālu zemūdens aprīkojumu meklētas kādas liecības par bezvēsts pazudušo Lauru Zaubi. Puisis vēl joprojām nav atrasts un viņa meklēšana turpinās.

Jau ziņots, ka jaunais puisis 1. janvārī ap plkst. 2.00 izgāja no viesu nama ''Pēterstraupes'',  Straupciemā, Salas pagastā, un kopš tā laika pazudis bez vēsts.

Laura Zaubes pazīmes: augums 195 cm, sportiskas miesas būves, īsa bārda, gaiši mati. Bija ģērbies baltā T-kreklā, pelēkās biksēs, kājās balti sporta apavi.

foto: Valsts policija
Lauris Zaube.
Lauris Zaube.

Valsts policija aicina aplūkot jaunieša attēlu un atsaukties ikvienu, kura rīcībā ir informācija par viņa iespējamo atrašanās vietu, zvanot pa tālruņa numuru 67086678 vai 110.

Tāpat policija aicina atsaukties cilvēkus, kuri bija Jaunā gada sagaidīšanas pasākumā viesu namā ''Pēterstraupes'' un kuru rīcībā ir attēli vai video, kuros būtu redzams L. Zaube. Informāciju aicinām sūtīt uz e-pastu meklesana@riga.vp.gov.lv, norādot precīzu laiku, cikos attēls vai video uzņemts, kā arī kontakttālruni, lai nepieciešamības gadījumā varētu sazināties.