Ar banānu kastēm prezentēts jaunais kriminālkomēdijas seriāls "Produkts"

"Tet" uzsācis filmēt jaunu kriminālkomēdijas seriālu "Produkts", kurā galvu reibinoši notikumi tiks pasniegti sirreālā realitātē. Tā galvenais režisors Alberts Viegliņš ...

gallery icon
Kultūra
2024. gada 4. janvāris, 23:13

FOTO: ar banānu kastēm prezentēts jaunais kriminālkomēdijas seriāls "Produkts"

Jauns.lv

"Tet" uzsācis filmēt jaunu kriminālkomēdijas seriālu "Produkts", kurā galvu reibinoši notikumi tiks pasniegti sirreālā realitātē. Tā galvenais režisors Alberts Viegliņš un producents Kristians Alhimionoks ir veidojuši seriālus "Lielie Muļķi", "Viss Norm", "Jaunais Norm", kas ieguvuši plašu jauniešu atzinību, liecina "Tet" mājaslapā publiskotā informācija.

Seriāls stāsta par notikumu, ko piedzīvo Marija, kas strādā ikdienišķu un vienmuļu darbu Āzijas preču noliktavā. Kādā dienā viņas redzes lokā nonāk vairākas kastes ar produktu, kas uz visiem laikiem izmaina viņas dzīvi.

Galvenās lomas seriālā attēlo Valmieras teātra aktrise Diāna Krista Stafecka, aktieris un režisors Henrijs Arājs, filmas "Sēklis" un Jaunā Rīgas teātra aktieris Toms Harjo, aktrise Telma Auziņa. Epizodiskās lomās redzami: Sanda Dejus, Ilze Pukinska, Dante Pecolli, Marija Grauba, Markus Riva un citi.