Cietuma uzraugs: nebaidies, bet nāc strādāt uz cietumu
foto: Publicitātes foto
Sabiedrība
2023. gada 11. decembrī, 13:33

Cietuma uzraugs: nebaidies, bet nāc strādāt uz cietumu

Jauns.lv

No 6. novembra portālā JAUNS.LV mēneša garumā sadarbībā ar Ieslodzījuma vietu pārvaldi norisināsies informatīvā kampaņa “Nenovērsies! Atbalsti un iesaisties! #Resocializācija”. Kampaņas mērķis ir mazināt sabiedrības aizspriedumus pret bijušajiem ieslodzītajiem un skaidrot valsts un pašvaldības iestāžu, ģimenes locekļu, uzņēmēju, brīvprātīgo darbinieku un plašākas sabiedrības lomu ieslodzīto personu sekmīgā resocializācijā un recidīva novēršanā. Šoreiz uz sarunu aicinājām Rīgas centrālcietuma, uzraudzības daļas jaunāko inspektoru Erlenu Čivču.

Cietuma uzraugs: nebaidies, bet nāc strādāt uz cie...

Erlens stāsta kā dzīves līkloči aizveduši līdz darbam Centrālcietumā. Par to, kādi ir lielākie ieguvumi šādai aroda izvēlei, kādi ir lielākie izaicinājumi un darba ikdiena. 

Šajā video uzzināsi, ko par šādas profesijas izvēli domā Erlena tuvākie cilvēki, kā arī – kādi ir šāda darba lielākie bonusi. 

Vairāk par šo visu skaties video. 

Kampaņa "Nenovērsies! Atbalsti un iesaisties! #Resocializācija” tiek īstenota projekta “Resocializācijas sistēmas efektivitātes paaugstināšana” ietvaros ar Eiropas Sociālā fonda finansiālu atbalstu. Eiropas Sociālā fonda projekts Nr. 9.1.3.0/16/I/001 “Resocializācijas sistēmas efektivitātes paaugstināšana”.