112
2023. gada 8. decembris, 10:12

VIDEO: uz Ventspils šosejas notikusi pasažieru autobusa un kravas automašīnas sadursme

Jauns.lv

Piektdien, 8. decembra rītā uz Ventspils šosejas (A10) starp Tukuma apļiem notikusi "Ecolines" pasažieru autobusa un kravas automašīnas sadursme.

Video redzams, ka kravas auto pēc sadursmes ar autobusu ir iebraucis grāvī un uz ceļa mētājas transprtlīdzekļa vestā prece.

Autobusam kreisajā pusē ir cietusi priekšpuse, bet kravas auto ir nopostīts kravas nodalījums.

Šobrīd nav zināms par cietušajiem.

"Ecolines" pasažieru autobusa un kravas automašīnas sadursme

Piektdien, 8. decembra rītā uz Ventspils šosejas (A10) starp Tukuma apļiem notikusi "Ecolines" pasažieru autobusa un kravas automašīnas sadursme.

gallery icon

Piektdienas rītā lielā daļā Latvijas braukšanas apstākļi pa šosejām atkal ir apgrūtināti, ziņo VSIA "Latvijas valsts ceļi".

Visvairāk sniegoto un apledojušo ceļu posmu ir Kurzemē, Zemgalē un Austrumlatvijas centrālajā daļā. Tikmēr pa reģionālajiem autoceļiem apgrūtināta braukšana ir gandrīz visā Latvijas teritorijā.

foto: sadursme.lv
Kravas auto pēc sadursmes ar autobusu ieslīdējis grāvī.

Lai uzlabotu braukšanas apstākļus, ceļu uzturēšanas darbos šorīt iesaistītas 76 VAS "Latvijas autoceļu uzturētājs" ziemas dienesta tehnikas vienības.

Jāņem vērā, ka ceļa seguma stāvoklis var mainīties ļoti strauji, tāpēc autovadītājiem ir jābūt īpaši uzmanīgiem, izvēloties atbilstošu braukšanas ātrumu un ievērojot drošu distanci.