112
2023. gada 7. decembris, 11:22

Pastaiga pa Vecrīgu 27 gadus vecai sievietei beidzas ar smagu galvas traumu

Jauns.lv

Otrdien, 5.decembrī, Vecrīgā kāda 27 gadus veca sieviete guvusi smagu galvas traumu pēc tam, kad viņai trāpījusi pa hosteļa logu izsviesta smaga metāla kaste, vēsta TV3 raidījums "Degpunktā".

Kasti pa hosteļa ceturtā stāva logu izmetis kāds vīrietis, kurš nespēja izskaidrot savas rīcības motīvu. Tūrists, kurš ieradās Latvijā, bija ļoti iereibis un nesaprata, kas notiek.

Brīdī, kad ieradās Rīgas Pašvaldības policijas (RPP) darbinieki, sieviete jau bija saņēmusi mediķu palīdzību. Kasti izmetušais vīrietis nav sapratis likumsargu ierašanās iemeslus. Viņš gulēja gultā ar austiņām un skatījās video savā telefonā. Uz jautājumu, vai viņš atceras, kas notika pirms stundas, vīrietis ar grūtībām atbildēja: "Es domāju, ka ar mani viss ir kārtībā."

Hosteļa administratore parādījusi likumsargiem video, kurā uzskatāmi redzams, kā sieviete guvusi traumas. Turklāt vīrieša uzvedība nobiedējusi pārējos hostelī dzīvojošos ārzemniekus.

Uz ielas notiekošo pamanījuši arī kaimiņu māju iedzīvotāji, kuri stāstīja, ka hosteļa iemītnieki pārspīlē ar izklaidi. Taču Rīgas pašvaldības policija līdz šim nav saņēmusi sūdzības par konkrēto hosteli.