112
2023. gada 23. novembris, 16:31

VIDEO: autovadītājs uz nebēdu bauda “ziemas priekus”, un driftē pa naksnīgajām Rīgas ielām

Jauns.lv

Aculiecinieki nofilmējuši kādu autovadītāju, kurš aizvadītājā naktī aizrautīgi driftējis ar savu auto pa tikko apsnigušajām Rīgas ielām.

Aculiecinieki, iespējams, pazina autovadītāju, jo video dzirdams kāds jauns vīrietis, kurš apgalvo, ka ceļu policija video redzamo autovadītāju iepriekšējā dienā jau ir divas reizes apturējusi acīmredzot par agresīvu braukšanu. Taču autovadītājam izdevies izkļūt sveikā bez soda punktiem, tāpēc aculiecinieki jokojot ir gatavi derībām vai driftētājs tiks pie “sešiem soda punktiem”.

Aculiecinieki arī secina, ka viņu priekšā braucošais driftētājs pārvietojas ar apmēram 40-50 km/h lielā ātrumu.

Video noslēgumā redzams, ka autovadītājs, iebraucot aplī, tomēr nespēj savaldīt spēkratu un tas sametas par 180 grādiem.

Kūstošais sniegs Rīgas ielās. 23.11.2023

Palielinoties gaisa temperatūrai, sniega kupenas, kas Rīgā šorīt daudzus iepriecināja, ir sākušas saplakt un pat kust, uz ielām veidojot sniega ...

gallery icon

Tikmēr sinoptiķi sola, ka rīt, 24. novembrī, gaidām lielākoties mākoņains, dienā rietumos brīžiem debesis skaidrosies. Pa laikam nokrišņi - lietus, slapjš sniegs, austrumos arī sniegs. Mērens Rietumu puses vējš, piekrastē brāzmās līdz 15-18 m/s, naktī jūras piekrastē arī līdz 22 m/s. Gaisa temperatūra naktī un dienā gaidāma no  -1…+4°.