Sabiedrība
2023. gada 18. novembris, 20:43

VIDEO: Krišjānis Kariņš savā svētku video uzrunā saņem nesaudzīgu ļaužu kritiku

Jauns.lv

Bijušais premjers un nu ārlietu ministrs Krišjānis Kariņš ierakstījis patriotisku svētku uzrunu, kas tika publicēta “Twitter” jeb “X”. Tomēr video sveiciens ir izraisījis pretējo gaidītajam – daudzi komentāros pauduši asu nosodījumu un kritiku bijušajam premjerministram.

Tā, piemēram, kāds “Twitter” lietotājs komentāros raksta: “Artur Krišjāni, Jūsu valsts vadīšana ir nesusi Latvijai tikai atpalicību, nabadzību un postošu degradāciju. Savas pasakas variet stāstīt "āfrikas politiķiem", Latvijā Jums vairs NEVIENS netic. Jums ir jālido!”

Cits kritiski noskaņots cilvēks norāda: “Mākslīgi patriotiska un mākslīgi enerģiska runa! Jums tā lika uzvesties operators? Un, lūdzu, beidziet vicināties ar tām rokām - tās ir tik pat kaitinošas, kā Jūsu premjerēšana un nemanāmā ministrēšana aizsardzībā.”

Citos komentāros lasāms “Senči izcīnīja, bet Tu un Tava kompānija to nolaida podā (tautas vārdiem sakot).”

“Pat ja jūs nāktu ar pasaules lielākā brīnuma paziņojumu, no jums tas izklausītos nepieklājīgi!  Esam saņēmuši jūsu sodu, ceru, ka jūs saņemsiet savējo.

“Kleperis! Brauc prom uz savu dzimteni. Tu te nevienam neesi vajadzīgs.

“Es vairs nespēju viņu izturēt. Tas ir tāpat kā ar ilgu un smagu slimību, kad saproti, ka laikam ejot vairs nav īsti cerību izveseļoties un nolaižas rokas. Labākie dzīves gadi ir pagājuši un nekas nemainās, bet paliek tikai sliktāk un sliktāk.”

Kariņa video sveicienu ir komentējuši vairāk nekā 500 “Twitter” lietotāju, tomēr liela daļa no tiem ir ārkārtīgi nesaudzīgi.