foto: sadursme.lv
Policija aicina atsaukties ceļu satiksmes negadījuma, kurā dzīvību zaudēja 4 cilvēki, aculieciniekus
112
2023. gada 6. novembris, 11:33

Policija aicina atsaukties ceļu satiksmes negadījuma, kurā dzīvību zaudēja 4 cilvēki, aculieciniekus

Jauns.lv

3.novembrī ap pulksten 21.10 Valsts policijā saņemta informācija, ka Kuldīgas novadā, Raņķu pagastā uz autoceļa "Kuldīga-Skrunda-Embūte" noticis ceļu satiksmes negadījums – automašīnas "Audi A6" un "Audi A4" sadursme. Ceļu satiksmes negadījumā dzīvību zaudēja četri cilvēki - abu transportlīdzekļu vadītāji un pasažieres.

Valsts policijas Kurzemes reģiona pārvaldes Ziemeļkurzemes iecirkņa amatpersonas par notikušo uzsāka kriminālprocesu pēc Krimināllikuma 21.nodaļas – Noziedzīgi nodarījumi pret satiksmes drošību.

Kriminālprocesā tiks nozīmētas vairākas ekspertīzes, lai noteiktu ceļu satiksmes negadījuma apstākļus, automašīnas braukšanas ātrumu un to, vai kāda no personām nav atradusies apreibinošo vielu ietekmē.

Valsts policija aicina atsaukties ceļu negadījuma aculieciniekus, kuri var sniegt izmeklēšanai noderīgu informāciju. Aculieciniekus aicinām zvanīt Valsts policijai pa tālruņa numuru 110!

Jauns.lv jau ziņoja, ka piektdien 3. novembrī Kuldīgas pusē vēlu vakarā notika smaga avārija, kurā dzīvību zaudēja četri cilvēki.