foto: Valsts kanceleja.
FOTO: ukraiņu bērni ieņem Latvijas ministru krēslus
Ukraiņu bērns premjeres krēslā.
Sabiedrība
2023. gada 22. oktobris, 12:36

FOTO: ukraiņu bērni ieņem Latvijas ministru krēslus

Jauns.lv/LETA

Mātes un bērni no Mariupoles, Luhanskas, Harkivas un Doņetskas apgabaliem ir ieradušās Latvijā, lai piedalītos psihoemocionālās rehabilitācijas nometnē, ko sadarbībā ar lielāko bērnu slimnīcu Ukrainā “Okhmatdyt” organizē Bērnu slimnīcas fonds. Pasākumā piedalījās arī Ukrainas vēstnieks Latvijā Anatolijs Kucevols.

Siliņa izteica pateicību bērniem par viņu skaistajām dziesmām, pašu darinātajām dāvanām un dzīvesprieku. Viņa pauda prieku uzņemt ciemos bērnus un mammas no Ukrainas. Tāpat Siliņa bija gandarīta, ka bērniem un mammām patīk viesoties Latvijā.

Ukraiņu bērni Latvijas Ministru kabinetā

Mātes un bērni no Mariupoles, Luhanskas, Harkivas un Doņetskas apgabaliem ir ieradušās Latvijā, lai piedalītos psihoemocionālās rehabilitācijas nometnē, ko sadarbībā ...

gallery icon

Latvija turpinās sniegt Ukrainai visa veida atbalstu, uzsvēra premjere Evika Siliņa (JV), kura šodien Ministru kabinetā tikās ar bērniem un mammām no Ukrainas, informēja Valsts kancelejas pārstāve Ilze Pavlova.

"Latvijā jūs vienmēr būsit mīļi gaidīti. Novēlu bērniem šeit atrast jaunus draugus, interesantas aktivitātes, labi atpūsties, kā iepazīt Latviju un tās tradīcijas, uzsver Siliņa.