112
2023. gada 25. augusts, 11:44

Viņa atstājusi zīmīti: izlecot pa viesnīcas logu, jauna sieviete Āgenskalnā izdarījusi pašnāvību

Jauns.lv

Trīs likumsargu ekipāžas un lērums izmeklētāju trešdien bija noslēguši sētu pie Āgenskalna tirgus. Tur kāda jauna sieviete nolēma sev atņemt dzīvību daudzu cilvēku klātbūtnē, vēsta raidījums "Degpunktā".

Trešdienas pusdienlaikā kāda jauna sieviete publiskā vietā pie Āgenskalna tirgus nolēma atņemt sev dzīvību. Incidents notika pie "Primo" hoteļa.

Viesnīcas darbiniece stāsta, ka meitene pati izraudzījusies šo ēku un bija atstājusi zīmīti mammai. Viņa uzkāpa sestajā stāvā, atvēra logu un nokrita – neesot skanējis bļāviens, nav bijušas arī asinis.

Viesnīcas darbiniece sazinājusies ar glābējiem un kopā ar vienu klientu izsauca ātro palīdzību, pēc mediķu norādījumiem centās glābt jaunās sievietes dzīvību, taču diemžēl tas neizdevās. Notikušais tiek skaidrots kā pašnāvība.

Viesnīcas darbinieki pieļauj, ka ēka izvēlēta tādēļ, ka tā ir augstākā visā apkaimē. Trīs likumsargu ekipāžas un izmeklētāji notikuma vietā strādāja ilgu laiku. Teritorija pie viesnīcas durvīm tika norobežota, un tajā varēja ieiet tikai tā iemītnieki un darbinieki.

Saistībā ar notikušo ir uzsākts kriminālprocess, un Valsts policija skaidro notikušā apstākļus. Bojāgājušās sievietes identitāte ir noskaidrota, informē likumsargi.

Policijas darbu krietni atvieglos viesnīcas novērošanas kamerās fiksētais.