No Rīgas Centrālcietuma izbēgušais vīrietis ir aizturēts
Māris Kovaļovs (foto: Valsts policija)
112
2023. gada 23. jūlijs, 18:26

No Rīgas Centrālcietuma izbēgušais vīrietis ir aizturēts

Jauns.lv/LETA

No Rīgas Centrālcietuma svētdien izbēgušo 1993.gadā dzimušo Māri Kovaļovu ir izdevies aizturēt, paziņoja Ieslodzījuma vietu pārvalde. Neoficiālā informācija liecina, ka bēglis aizturēts Rīgā.

Jauns.lv jau vēstīja, ka svētdien ap plkst.13.45 no Rīgas Centrālcietuma bija izbēdzis 1993.gadā dzimušais Māris Kovaļovs, kurš bija apcietināts par slepkavības mēģinājumu.

No Rīgas Centrālcietuma izbēgušais bīstamais noziedznieks Māris Kovaļovs un viņa tetovējumi

2023. gada 23. jūlijā, ap pulksten 13.45, no Rīgas Centrālcietuma aizbēga 1993. gadā dzimušais Māris Kovaļovs. Vīrietis atradās ieslodzījumā par ...

gallery icon

Bēgļa notveršanai atbildīgie dienesti visā valstī īstenoja operāciju "Slazdi". Tās laikā varēja tikt ierobežotas citu personu ikdienas gaitas, kā arī var tikt pārmeklēti transportlīdzekļi un veiktas citas neikdienišķas darbības.

Automašīnu pārbaudes notika gan Rīgā, gan arī dažādos Latvijas reģionos, pārsvarā pārbaudot tos transportlīdzekļus, kuri dodas prom no Rīgas. Šī iemesla dēļ daudzviet jūtami kavējās satiksme un izveidojušies ievērojami sastrēgumi.

IeVP līdz šim nav komentējusi, kādos apstākļos ieslodzītais izbēdzis un cik ātri šis fakts pamanīts.

Tieslietu ministrijā informēja, ka par ieslodzītā bēgšanu ir sākts kriminālprocess, bet notikušā apstākļi tiks detalizēti skaidroti dienesta pārbaudē.