foto: Edijs Pālens/LETA
"Progresīvie" ir gatavi virzīt savu Rīgas mēra kandidātu, bet tikai tad, ja partijas spēs atšķetināt "samilzušo konfliktu"
"Progresīvie" līdzpriekšsēdētāja un Rīgas domes deputāte Justīne Panteļējeva.
Politika
2023. gada 6. jūlijs, 08:01

"Progresīvie" ir gatavi virzīt savu Rīgas mēra kandidātu, bet tikai tad, ja partijas spēs atšķetināt "samilzušo konfliktu"

Jauns.lv/LETA

"Progresīvie" ir gatavi virzīt savu kandidātu Rīgas mēra amatam, intervijā Latvijas Radio sacīja partijas "Progresīvie" līdzpriekšsēdētāja un Rīgas domes deputāte Justīne Panteļējeva.

Viņa norādīja, ka divu mēnešu laikā atrast jaunu pašvaldības vadītāju Rīgai "ir reāli, jo neviena no frakcijām nav ieinteresēta ārkārtas Rīgas domes vēlēšanās".

Tāpat deputāte sacīja, ka "Progresīvie" ir gatavi virzīt savu kandidātu Rīgas mēra amatam, bet "pašreiz negribētu skriet vilcienam pa priekšu", jo kandidāts tikšot virzīts tikai tad, ja partijas spēs atšķetināt "samilzušo konfliktu", kas ir "ne tikai politisks, bet arī saturisks".

Ceturtdien plkst.11 Rīgas rātsnama Kamīnzālē plānota Rīgas domes līdzšinējās koalīcijas pārstāvju "Jaunā vienotība" (JV), "Nacionālā apvienība/Latvijas Reģionu apvienība" (NA/LRA), "Kods Rīgai" (KR) un "Par/Progresīvie" (PP) tikšanās, kurā iecerēts runāt par turpmāko sadarbību.