Kultūra
2023. gada 8. jūnijs, 09:40

2. epizode. "Kas ilgi gaida, tas beigu beigās saņem gaidīto." Gustavo viesojas "Radio SWH"

Jauns.lv

"Radio SWH" īpašais video seriāls, kas veltīts 30. dzimšanas dienai un filmēts pašā radio studijā, šajā reizē ētera personības Sandas Dejus vadībā uzņem mākslinieku Gustavo, kurš kādreiz arī darbojies oranžajā radio, vadot hiphopa raidījumu.

Uz jautājumu par to, vai radio ir palicis nekaunīgāks, vai tieši otrādi – reperi ir palikuši "tīrāki", Gustavo saka: "Es domāju, ka reperi gan tad, gan tagad kaut kādā mērā ir pielāgojušies radio." Viņš priecē arī ar divām kompozīcijām, par vienu sakot: "Kas ilgi gaida, tas beigu beigās arī saņem gaidīto.. reizēm."

foto: Ekrānuzņēmums
Arī Gustavo kādreiz darbojies oranžajā radio, vadot hiphopa raidījumu.

"Atzīmējot radio 30 gadu jubileju, mēs sākam publicēt īpašu video seriālu gada garumā ar labāko latviešu mākslinieku apsveikumiem. 30 dziesmām, kas filmētas "dzīvajā" tepat pie mums – radio. Un gribētos cerēt, ka ar šo seriālu būsim kopīgi radījuši nelielu, nezūdošu kultūras pieturzīmi, uz kuru varēsim atskatīties arī pēc 10, 20 un 30 gadiem. Patīkamu skatīšanos un klausīšanos!" par projektu kopumā saka A/S "Radio SWH" grupas valdes priekšsēdētājs Jānis Šipkēvics.