112
2023. gada 19. maijs, 20:38

Pļavniekos vīrietis aplej sevi ar degšķidrumu un apguļas gultā pie bijušās sievas

Jauns.lv

Avārijas dienesti devās uz deviņstāvu māju Rīgas mikrorajonā Pļavnieki, kur radās neparasta situācija, un sākumā pat nebija skaidrs, kāda palīdzība un dienesti tiešām nepieciešami, vēsta TV3 raidījums "Degpunktā".

Brāļu Kaudzīšu ielas nama iedzīvotāji pirms vienas dienas izsaukuši Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestu (VUGD) kāda cilvēka it kā draudu sarīkot ugunsgrēku dēļ. Taču galu galā VUGD palīdzība nebija nepieciešama.

Pēc kaimiņu teiktā, vīrietis ieradies savas bijušās sievas mājās, izģērbies un apgulies gultā. Sievietei šķitis, ka no bijušā dzīvesbiedra drēbēm smaržojis pēc alkohola un izskrējusi kāpņu telpā, lai palūgtu kaimiņiem izsaukt policiju. Drīz vien ieradās avārijas dienesti.

Kā "Degpunktam" pastāstīja aculiecinieki, policisti no dzīvokļa izveduši pusapģērbtu vīrieti - viņš bijis bez apaviem, bez krekla, no viņa nākusi spēcīga benzīna vai kāda cita šķidruma smaka. Viņš nogādāts slimnīcā. Kā pieļauj kaimiņi, droši vien pāris sastrīdējies un, iespējams, vīrietis draudējis sevi aizdedzināt.

Kā pastāstīja policijā, ne sievietei, ne vīrietim pret otru nebija nekādu pretenziju, neviens neziņoja par draudiem nodarīt pāri sev vai citiem, tāpēc likumsargi protokolu nesāka sastādīt un drīz vien aizbrauca.