foto: Zane Bitere/LETA
LIZDA organizētā gājiena laikā ierobežos satiksmi Rīgas centrā
Runā Rīga
2023. gada 21. aprīlis, 16:31

LIZDA organizētā gājiena laikā ierobežos satiksmi Rīgas centrā

Jauns.lv

Latvijas Izglītības un zinātnes darbinieku arodbiedrības (LIZDA) organizētā gājiena laikā 24. aprīlī tiks ierobežota satiksme Rīgas centrā. Gājiena laikā no plkst. 11.00 līdz 12.30 pēc nepieciešamības tiks slēgta gājēju un transportlīdzekļu satiksme maršrutā Tērbatas iela – Elizabetes iela – Brīvības bulvāris – Kaļķu iela – Vaļņu iela – Torņa iela – Jēkaba iela– Doma laukums.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Laika posmā no plkst. 8.00 līdz plkst. 11.00 tiks aizliegta transportlīdzekļu apstāšanās un stāvēšana Tērbatas ielā, posmā no Matīsa ielas līdz Stabu ielā. No plkst. 12.30 līdz plkst. 14.30 notiks sapulce Doma laukumā, tāpēc no plkst. 8.00 līdz plkst. 17.00 tiks aizliegta transportlīdzekļu apstāšanās un stāvēšana Doma laukumā. Laika posmā no plkst. 10.00 līdz plkst. 11.30 tiks slēgta transportlīdzekļu satiksme Bruņinieku ielā, posmā no Krišjāņa Barona iela līdz Tērbatas ielai, izņemot operatīvo transportu, sabiedrisko transportu un gājiena dalībnieku transportlīdzekļus. Satiksme tiks slēgta arī Tērbatas ielā, posmā no Matīsa ielas līdz Stabu ielai.

Gājiena un sapulces organizatoram – LIZDA – ir uzdots nodrošināt sabiedriskās kārtības noteikumu ievērošanu gājiena un sapulces norises vietās un laikos, kā arī teritorijas sakopšanu pēc gājiena un sapulces beigām. Nepieciešamības gadījumā nevietā atstātie transportlīdzekļi tiks pārvietoti uz tuvāko stāvēšanai atļauto vietu piespiedu kārtā.