Abonē 2025. gadam ar atlaidēm līdz 57% un saņem garantētas dāvanas 55€ vērtībā!

Abonēt žurnālu
Mūžībā devies Sandras Kalnietes vīrs Ansis Reinhards
foto: Jauns.lv
Ansis Reinhards.
Sabiedrība

Mūžībā devies Sandras Kalnietes vīrs Ansis Reinhards

Jauns.lv

Mūžībā devies Eiropas Parlamenta deputātes Sandras Kalnietes vīrs Ansis Reinhards. Par to politiķe pavēstījusi savā "Facebook" profilā.

Mūžībā devies Sandras Kalnietes vīrs Ansis Reinhar...

"Šodien, astotās stundas divdesmit septītajā minūtē mans vīrs Ansis Reinhards (28.11.1941. - 20.04.2023.) atvadījās no zemes dzīves," paziņoja Sandra Kalniete.

"Viņš bija ļoti labs cilvēks. Grūtā un ilgā slimība bija nepelnīts pārbaudījums, kuru viņš nesa ar lielu pacietību. Tagad viņš ir brīvs no sāpēm un garīgām ciešanām. Mūžīgs miers viņa dvēselei!"

Eiropas Parlamenta deputāte Sandra Kalniete un viņas mīļotais vīrietis arhitekts Ansis Reinhards apprecējās 2011. gada 16. jūlijā.

Apprecoties politiķe, diplomāte un mākslas zinātniece nepārgāja vīra uzvārdā. Politiķei šī bija otrā laulība, bet viņas vīram Ansim – pirmā. 

Abi bija kopā kopš deviņdesmito gadu sākuma, un viņus satuvinājis darbs. Reinhards bija trimdas latvietis, Šveicē dzīvojošs Latvijas Republikas pilsonis. Arī arhitekta izglītību Ansis ieguvis Šveicē. Kā kādā intervijā, stāstot par savām attiecībām ar mīļoto vīrieti, atklāja Sandra Kalniete, abi ilgus gadus bijuši viens otram liels atbalsts.

Jauns.lv izsaka visdziļāko līdzjūtību Sandrai Kalnietei un Anša Reinharda tuviniekiem.