foto: Edijs Pālens/LETA
Lidostā "Rīga" noticis negadījums ar "airBaltic" lidmašīnu
Arī Starptautiskajā lidostā "Rīga" 8. marta vakarā laikapstākļi bija visai dramatiski. (Attēlā kadrs no 2021. gada).
112
2023. gada 9. marts, 00:40

Lidostā "Rīga" noticis negadījums ar "airBaltic" lidmašīnu

Jauns.lv

Starptautiskajā lidostā "Rīga" slikto laika apstākļu dēļ trešdienas vakarā noticis negadījums ar "airBaltic" gaisa kuģi, kas atgriezās Rīgā no Parīzes, savā tvitera kontā vēsta lidosta "Rīga".

Lidostas atbildīgie dienesti ir nogādājuši pasažierus no lidmašīnās terminālī, vēsta lidosta "Rīga"

Lidostas skrejceļš pašlaik ir slēgts uz vienu stundu. Lidostas atbildīgie dienesti un aviokompānijas pārstāvji strādā notikuma vietā.

Kā portālam Jauns.lv pavēstīja "airBaltic",  lidmašīna "Airbus 220-300", kas bija ceļā no Parīzes, nosēšanās laikā 23:17 slikto laikapstākļu dēļ noslīdēja no skrejceļa cietā seguma. Neviens no 89 pasažieriem vai 7 apkalpes locekļiem nav cietis un visi nogādāti terminālī. Savukārt lidaparāts nogādāts angārā, lai tam veiktu tehnisko apskati.

Kā norāda "airBaltic", negadījums esot noticis spēcīgās snigšanas dēļ.

Pasažierus, kuriem šonakt bija paredzēta ielidošana vai izlidošana no lidostas "Rīga", lidostas pārstāvji aicina sazināties ar savām aviokompānijām.

Jauns.lv jau vēstīja, ka Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centrs (LVĢMC) trešdienas vakarā izplatījis brīdinājumu par spēcīgu puteni Rīgā.

Tuvākajās stundās Rīgu šķērsos plašā nokrišņu zona - gaidāma stipra snigšana un putenis, sniega sega pieaugs par pieciem līdz deviņiem centimetriem.