foto: Edijas Pālens/LETA
Rēzeknes un Ludzas apkārtnēs trešdienas rītā īpaši apgrūtināti braukšanas apstākļi
Sabiedrība
2023. gada 8. marts, 07:16

Rēzeknes un Ludzas apkārtnēs trešdienas rītā īpaši apgrūtināti braukšanas apstākļi

Jauns.lv/LETA

Šorīt sniegs un apledojums visā Latvijā apgrūtina braukšanu pa valsts galvenajiem un reģionālajiem autoceļiem, bet Rēzeknes un Ludzas apkārtnēs tie ir īpaši apgrūtināti, informēja "Latvijas valsts ceļi".

Sniega un stiprā vēja dēļ īpaši apgrūtināta braukšana šorīt ir autoceļa Jēkabpils- Rēzekne- Terehova posmā no Varakļāniem līdz Terehovai, autoceļa Grebņeva- Rēzekne- Daugavpils posmā no Rušeņicas līdz Grebņevai, kā arī pa reģionālajiem ceļiem Ludzas un Rēzeknes apkārtnēs.

Apgrūtināti braukšanas apstākļi šorīt ir pa Tallinas šoseju, Vidzemes šosejas posmos no Rīgas līdz Vangažiem un no Līgatnes līdz Veclaicenei, Valmieras šosejas posmā no Braslas tilta līdz Valkai, pa Rīgas apvedceļu, kā arī pa Bauskas, Jelgavas, Liepājas un Ventspils šosejām visā to garumā.

Tāpat apgrūtināti braukšanas apstākļi ir pa Daugavpils šoseju, ceļu Jēkabpils- Varakļāni, ceļu Grebņeva - Medumi, Kokneses šoseju un Daugavpils un Rēzeknes apvedceļiem.

Pz reģionālajiem autoceļiem apgrūtināta braukšana ir visā Latvijā.

Sniegotos ceļa posmus tīra un kaisa ar pretslīdes materiāliem. Lai uzlabotu braukšanas apstākļus, ceļu uzturēšanas darbos iesaistītas 140 "Latvijas autoceļu uzturētāja" ziemas dienesta tehnikas vienības.