foto: LETA
Sliktu braukšanas apstākļu dēļ pirmdien kopumā atcelti 17 reģionālo autobusu reisi
Novadu ziņas
2022. gada 13. decembris, 10:34

Sliktu braukšanas apstākļu dēļ pirmdien kopumā atcelti 17 reģionālo autobusu reisi

Jauns.lv/LETA

Sliktu braukšanas apstākļu dēļ pirmdien SIA "Norma-A", AS "Talsu autotransports" un SIA "Latvijas sabiedriskais autobuss" atcēlušas kopumā 17 reģionālo autobusu reisus Rēzeknes, Kuldīgas un Dundagas apkārtnē, liecina Autotransporta direkcijas mājaslapā pieejamā informācija plkst.10.

"Norma-A" atcēlusi reisu Rēzekne-Terehova, kas parasti izbrauc plkst.9.05, reisu Rēzekne-Kārsava, kas parasti izbrauc plkst.14.45, un reisu Rēzekne-Kārsava, kas parasti izbrauc plkst.16.39. Tāpat "Norma-A" atcēlusi reisu Rīga-Talsi-Dundaga-Kolka, kas parasti izbrauc plkst.5.55.

"Talsu autotransports" atcēlusi divus reisus maršrutā Dundaga-Mazirbe-Kolka, kas parasti izbrauc plkst.6.40 un 7.30, kā arī reisu Dundaga-Seņķi-Dundaga, kas parasti izbrauc plkst.6.55, reisu Dundaga-Kaļķi-Vīdale-Dundaga, kas parasti izbrauc plkst.7.05, reisu Dundaga-Ostes,Neveja-Dundaga, kas parasti izbrauc plkst.8.02, reisu Dundaga-Pāce-Dundaga, kas parasti izbrauc plkst.8.17 un reisu Dundaga-Sabdagas-Dundaga, kas parasti izbrauc plkst.8.20.

Savukārt "Latvijas sabiedriskais autobuss" atcēlis divus reisus maršrutā Kuldīga-Basi-Vārpa, kas parasti izbrauc plkst.7.15 un 15.10, kā arī reisu Kuldīga-Vārdupe-Vilgāle, kas parasti izbrauc plkst.15.30, reisu Kuldīga-Padure-Ķimale-Kuldīga, kas parasti izbrauc plkst.16.15, un reisu Kuldīga-Vilgāle, kas parasti izbrauc plkst.16.30.

Jau ziņots, ka otrdien uz reģionālajiem autoceļiem apgrūtināta braukšana ir visā Latvijā.

Autotransporta direkcija ir vienotas valsts politikas realizētāja starptautisko pārvadājumu jomā, autotransporta komercpārvadājumu uzņēmējdarbības licencēšanā, kā arī sabiedriskā transporta plānošanā.