112
2022. gada 4. oktobris, 13:19

Mārupē dzīvību zaudējušajam gājējam uzbraukušas trīs automašīnas

Jauns.lv

Mārupē svētdien satiksmes negadījumā dzīvību zaudējušajam gājējam uzbraukušas trīs automašīnas, vēsta TV3 raidījums "Degpunktā".

Kā vēsta raidījums, 42 gadus veco vīrieti sākumā uz ceļa notrieca “Land Rover” un tam pretim braucošais “Škoda” spēkrats, bet pēc tam, nespējot tik ātri piebremzēt un reaģēt uz priekšā notiekošo, cilvēkam uzbrauca arī aizmugurē esošā automašīna “Volkswagen”, kas no notikuma vietas aizbrauca, nesagaidot likumsargus.

Traģiskais negadījums noticis Mārupē, Daugavas ielā, ap plkst. 19.30.

"Es redzēju aptuveni 20 vai 25 metru garumā trīs vai četrus traipus ar asinīm. Bija ātrā palīdzība. Neviens nestāvēja priekšā un neregulēja ceļu. Bija kreisajā pusē policijas mašīnas un uzreiz arī ātrās palīdzības mašīnas. Pie priekšējās riepas stāvēja līķis, apvilkts ar zilo plēvi, un roka pa kreisi ārā stāvēja,” raidījumam stāsta aculiecinieks.

"Policijas rīcībā esošā informācija liecina, ka gājējs nebija izmantojis atstarojošus elementus. Par notikušo Valsts policija ir uzsākusi kriminālprocesu un skaidro negadījuma apstākļus,"  norāda Valsts policijā.

Likumsargi lūdz atsaukties negadījuma aculieciniekus, kā arī “Volkswagen” spēkrata vadītāju, kas no notikuma vietas aizbrauca pirms likumsargu ierašanās, zvanot pa tālruni: 67086659 vai 110.

Jauns.lv jau vēstīja, ka Mārupē svētdien satiksmes negadījumā dzīvību zaudējis gājējs, kurš no gūtajām traumām mira notikuma vietā.