Šodien Rīgā sabiedriskais transports būs bez maksas 
foto: LETA
"Rīgas satiksme".
Runā Rīga
2022. gada 1. septembrī, 07:12

Šodien Rīgā sabiedriskais transports būs bez maksas 

Jauns.lv/LETA

Šodien, Zinību dienā Rīgā sabiedriskais transports būs bez maksas.

Šodien Rīgā sabiedriskais transports būs bez maksa...

Rīgas domes amatpersonas aicinājušas iedzīvotājus maksimāli izmantot sabiedrisko transportu, lai mazinātu sastrēgumus, kas raksturīgi, atsākoties skolas gaitām.

Šodienas vairākos maršrutos tiks palielināts sabiedriskā transporta reisu skaits, informēja SIA "Rīgas satiksme" Sabiedrisko attiecību daļas vadītāja Baiba Bartaševiča-Feldmane.

No 1. septembra darba dienās reisu skaits tiks palielināts 1. tramvaja maršrutā, 3. un 14. trolejbusa maršrutā kā arī 22., 25., 37., 41. un 53. autobusa maršrutā.

Savukārt no 3. septembra brīvdienās reisu skaits tiks palielināts 1. tramvaja maršrutā, kā arī 15. un 19. trolejbusa maršrutā.

Līdz ar pludmales un atpūtas sezonas noslēgšanos no šodienas 30. maršruta autobuss, tāpat kā iepriekš, kursēs tikai darba dienās, 29. maršruta autobuss brauks maršrutā "Mežciems-Vecmīlgrāvis", tāpat izmaiņas tiks veiktas 36. autobusa maršrutā darba dienās un brīvdienās un 31. autobusa maršrutā brīvdienās.

No šodienas Rīgā četrus autobusu maršrutus aizstās trolejbusi. 1. autobusa maršrutā "Centrāltirgus - Berģuciems" no septembra kursēs 31. trolejbuss, 5. autobusa maršrutā "Centrāltirgus - Mežciems", kursēs 35. trolejbuss, 14. autobusa maršrutā "Centrāltirgus - zvēraudzētava" kursēs 34. trolejbuss, kā arī atgriezīsies 20. trolejbuss, kas kursēs maršrutā "Latvijas Universitāte - Televīzijas centrs".