Abonē 2025. gadam ar atlaidēm līdz 57% un saņem garantētas dāvanas 55€ vērtībā!

Abonēt žurnālu
LTV: Mairis Briedis kandidēs Saeimas vēlēšanās no partijas "Saskaņa"
foto: Mārtiņš Ziders/ izdevniecība "Rīgas Viļņi"
Mairis Briedis
Politika

LTV: Mairis Briedis kandidēs Saeimas vēlēšanās no partijas "Saskaņa"

Jauns.lv

LTV raidījums "Panorāma" trešdienas vakarā vēstī, ka, pēc viņu rīcībā esošās neoficiālās informācijas, bokseris Mairis Briedis kandidēs 14. Saeimas vēlēšanās no partijas "Saskaņa" saraksta.

LTV: Mairis Briedis kandidēs Saeimas vēlēšanās no ...

Kā zināms, no šodienas līdz 2.augustam norisināsies partiju deputātu kandidātu sarakstu iesniegšana 14.Saeimas vēlēšanām.

Partijas "Saskaņa" līderis Jānis Urbanovičs informāciju par to, ka Briedis gatavojas kandidēt Saeimas vēlēšanās, LTV ne apstiprināja, ne noliedza.

Savukārt aģentūrai LETA Urbanovičs skaidroja, ka vēlēšanu saraksti ir jau izveidoti, taču notiekot to apstiprināšana un parakstīšana, kas varētu noslēgties nākamās nedēļas sākumā, kad tie tiks iesniegti Centrālajā vēlēšanu komisijā.

Vaicāts, vai partijas sarakstos šogad varēs redzēt tā dēvētos "leģionārus" jeb cilvēkus, kas līdz šim nav darbojušies partijā vai bijuši ar to saistīti, Urbanovičs pauda, ka "svešinieku nebūs".

14. Saeimas vēlēšanas paredzētas 1. oktobrī.

Mairis Briedis zaudē pasaules čempiona jostu

Latvijas bokseris Mairis Briedis sestdien Goldkostā, Austrālijā, piedzīvoja zaudējumu austrālietim Džeijam Opetaijam un atvadījās no Starptautiskās Boksa federācijas (IBF) čempiona ...

Briedis pēc Krievijas iebrukuma Ukrainā tika kritizēts par to, ka sociālajos medijos publicēja ierakstu, kurā Krievijas izraisītajā karā Ukrainā "nenostājas nevienā pusē" un vainoja medijus karadarbības, viņaprāt, nepareizā atspoguļošanā. Tāpat Briedis ticis kritizēts arī par to, ka neatbalsta padomju armijai veltītā pieminekļa Uzvaras parkā nojaukšanu.