112
2022. gada 6. jūlijs, 17:56

Postošs ugunsgrēks Mārupē - bez pajumtes paliek divas ģimenes. FOTO. VIDEO

Jauns.lv

Trešdienas, 6. jūlija, pēcpusdienā pamatīgs ugunsgrēks izcēlās dvīņu mājā Mārupē, Ozolzīļu ielā. Ugunsgrēka dzēšanā iesaistījās vairākas VUGD ekipāžas, diemžēl liesmas ēku pamatīgi izpostīja. Šajā postošajā nelaimē mediķu palīdzība nebija nepieciešama, tomēr iznīcināta tika māja un to iemītnieku iedzīve.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Ugunsgrēks izcēlās īsi pirms pulksten 16.

Ugunsgrēks Mārupē izposta dvīņu māju

Trešdienas, 6. jūlija, pēcpusdienā pamatīgs ugunsgrēks izcēlās dvīņu mājā Mārupē, Ozolzīļu ielā.

gallery icon
20

Kas izraisīja mājas aizdegšanos, pagaidām nav zināms, taču aculiecinieki spriež, ka liesmas izcēlušās no terases, kas celta no koka dēļiem.

Liesmas ātri pārņēmušas visas ēkas sienu, mājas iekštelpas un jumtu. Tā dzēšanā ugunsdzēsēji izmantoja pacēlāju, un, lai tiktu klāt pie degošā pārseguma, lietā pielietota speciāla tehnika, lai sagrieztu jumtu.

Sadūmojums bija tik liels, ka ugunsdzēsējiem nācās izmantot skābekļa maskas, bet ugunsgrēks tika nodzēsts nepilnas stundas laikā.

Pēc kaimiņu teiktā, ugunsgrēka izcelšanās brīdī vienā no dvīņu mājas pusēm tobrīd atradušies iemītnieki, bet otra dzīvokļa ģimenes bērni bijuši bērnudārzā, bet vecāki darbā. Ugunsgrēka brīdī nostrādājusi arī signalizācija.

Tēmas