foto: Publicitātes foto
Andrejsalā plānotas lielākās Jāņu svinības Rīgas centrā
Runā Rīga
2022. gada 21. jūnijs, 11:55

Andrejsalā plānotas lielākās Jāņu svinības Rīgas centrā

Reklāmas projekts

Jauns.lv

23. jūnijā Līgo svētkus galvaspilsētā aicina svinēt Wondersala Andrejsalā, kur līgotājus sagaidīs latviešu mūzikas leģendas - “Pērkons” un “Menuets”-, bet dejas līdz pat saullēktam pavadīs “Riga Reggae”, “Dakota” un DJ Roberts Lejasmeijers.       

Visiem galvaspilsētas līgotājiem, kas raduši svētkus svinēt Krastmalā, šogad ir jauna iespēja - līgot jaunajā un episkajā Andrejsalas koncertnotikumu vietā Wondersalā. Aicināti ir visi Rīgas Jāņu bērni, jo pasākums ir bez maksas. Šis būs neaizmirstams piedzīvojums, kurā satiksies industriālais šarms un mūsu Saulgriežu tradīcijas, dāvājot ikvienam iespēju pavadīt svētkus jautrā un radošā gaisotnē pašā Daugavas krastā. Līgo svinību programmā plānotas leģendārās grupas “Pērkons” un “Menuets”, bet vēlāk dejas griezīs “Riga Reggae”, “Dakota” un DJ Roberts Lejasmejers.

Teritorijā būs pieejami svētkiem atbilstoši ēdieni un dzērieni īpašajā Līgo restorānā, bet īstai Jāņu sagaidīšanas noskaņai būs iekurts lielais Jāņu ugunskurs. Par nelabvēlīgiem laika apstākļiem nav jāsatraucas, jo Wondersalā ir izbūvēta milzīga arkveida telts, kas ļaus patverties no lietus, ko gan laika prognoze nesola.

Wondersalas vārti tiks atvērti pulksten 19:00, un ieeja pasākumā ir bez maksas.

Tiekamies Wondersalā - Andrejsalā. Vairāk informācijas Wondersalas Fecebook un Instagram kontā.