foto: Publicitātes
Pāragri mūžībā devies bijušais ziņu diktors Ivo Goldmanis
Ivo Goldmanis.
Sabiedrība
2022. gada 28. maijs, 15:21

Pāragri mūžībā devies bijušais ziņu diktors Ivo Goldmanis

Jauns.lv

Pēc divu mēnešu ilgas cīņas ar Covid-19 mūžībā devies žurnālists, kādreizējā kanāla LNT ziņu diktors Ivo Goldmanis, vēsta portāls "Delfi".

Ziņu moderators un ārzemju notikumu apskatnieks Ivo Goldmanis kanālā LNT līdz tā likvidācijai bija nostrādājis vismaz 20 gadus.

Portāls Jauns.lv jau vēstīja, ka 2021. gada rudenī kāda Rīgas mikrorajona iedzīvotāji bija satraukušies un vēra uzmanību, ka palīdzība nepieciešama kādreizējā kanāla LNT ziņu diktoram Ivo Goldmanim, kuru dzīvesveids novedis līdz nakšņošanai mājas kāpņutelpā vai pat uz ielas. Par Ivo Goldmaņa dramatisko dzīves pavērsienu var lasīt šeit.

Pārtraukt apburto loku viņam palīdzējuši bijušie kolēģi pēc šokējošās žurnāla "Kas Jauns" publikācijas. Viņi izrāvuši Ivo no "elles un bezdibeņa", un Goldmanis izgājis rehabilitācijas kursu. Ziemassvētku laikā Goldmanis bija atsācis strādāt žurnālistikā. Tomēr šajā pavasarī viņš smagi saslimis ar Covid-19. Goldmanis slimnīcā pavadīja divus mēnešus, bet diemžēl slimību uzvarēt viņam neizdevās. Žurnālists viņsaulē devies piektdienas naktī.

Goldmanis ir tēvs trim nepilngadīgiem bērniem, kuri dzimuši laulībā ar LNT korespondenti Daci Goldmani.